Pyyhevalikoimaansa pitää aina silloin tällöin täydentää tai uusia kokonaan.  Materiaalivalinnoilla on suuri merkitys pyyhehankintoja pohdittaessa, ovathan pyyhkeet usein todella kovassa käytössä.
Materiaalin lisäksi pyyhkeen ulkonäöllä on suuri merkitys. Pyyhkeillä on helppo tuoda väriä ja tunnelmanmuutosta kylpytiloihin. Muutamalla värikkäällä pyyhkeellä loihtii kylpyhuoneeseensa joulua, kesää, pääsiäistä, talvea, ylellisyyttä, romantiikkaa tai mitä vain.  Amalie B. Design Oy:n värikkäillä ja ylellisen pehmoisilla pyyhkeillä kylpyhuoneen ilmeenmuutos hoituu helposti. Itse ihastuin pyyhkeissä juuri tuohon pehmeyden tuntuun. 
Nykyään värit, materiaali ja hinta eivät ole enää ainoita hankintakriteereitä.  Uutena ja erittäin tärkeänä kriteerinä on myös ympäristöseikkojen huomioiminen. Lisänä ja suurena plussana on se, että tuotteen  ekologisuus on otettu huomioon sekä tietysti ympäristövastuuseen panostaminen.  Amalie B. Designin  ideologiaan ja  ympäristövastuullisuuteen voi käydä perehtymässä täällä.


Ekopyyhkeet

Tavallisesta puuvillasta erillään tuotetut ekologiset Amalie B. pyyhkeet eivät aiheuta allergiaa herkimmällekään iholle.  Tuotteiden ihanat värit on saatu aikaa ekologisin värein, eikä tuotteet sisällä mitään haitallisia kemikaaleja.   Suomessa suunnitellut pyyhkeet tuotetaan vastuullisesti Turkissa niin että niiden ympäristöhaitta on mahdollisimman pieni.  Ekopuuvilla on viljelty ekologisin periaattein ilman kemiallisia torjunta-aineita ja luonnonmukaisin lannottein.  Puuvillan kehräys langaksi ja kaikki muut käsittely- ja tuotantovaiheet tehdään erillään tavallisesta puuvillasta: erillisillä koneilla erillisessä tilassa.  Myöskään tuotteiden kuljetuksen ja viimeistelyn aikana ekopuuvilla ei ole kosketuksissa tavallisen puuvillan aikana, minkä ansiosta pyyhkeet ovat mahdollisimman puhtaita.  Värjäykseen käytetään vain luonnolle ystävällisiä värejä.

Toiminnan kestävyydestä ei tingitä missään vaiheessa.  Tuotteiden ekologisuus varmistetaan pakkaus- ja kuljetusvaiheessa, mahdollisimman pitkälle viedyssä kierrätysjärjestelmässä sekä yhteistyökumppaneiden valinnassa ja ohjeistamisessa.Persoonallista ilmettä kylpytiloihin

Tilasin omat pyyhkeeni tekstillä ja erivärisinä.  Eivät ainakaan sekoitu keskenään!  Persoonallisilla teksteillä ja brodeerauksilla näistä saa todella mainioita lahjoja.  


Kokovaihtoehtoja on viisi, pienimmästä pesukintaasta kaksimetriseen jättipyyhkeeseen. Värivaihtoehdot löytyvät täältä. Kasvopyyhkeitä löytyy lisäksi mustan ja harmaan värisenä.
Pyyhkeitä voi tilata yrityksen nettikaupasta tai ostaa jälleenmyyjiltä.
Vilukissakääppäri Leni oli nukahtaa kesken kuvausten...
Kuvat: Tarja Kankaanpää-Salonen


Postauksen on sponsoroinut Amalie B. Design.


Mikäli olet kiinnostunut esittelemään tuotteesi/yrityksesi Viikon vinkissä, ota yhteyttä sähköpostitse.

0 comments:

Post a Comment

 
Top