Tälle päivälle löytyi mielenkiintoisia ja värikkäitä koteja.  Piristävien värien lisäksi koti kaipaa myös hyvää valaistusta,  varsinkin mentäessä taas kohti pimeämpää vuodenaikaa.  
Oikeanlaista ja tarkoituksenmukaista valaistusta pähkäileville löytyy lehdistä, kirjoista ja netistä paljon tietoa ja vinkkejä, mutta etsintöihin kuluu paljon aikaa ja vaivaa.
Etsinnät voi nyt onneksi lopettaa, sillä erittäin kattava tietopankki löytyy nyt yhdestä paikasta:  kodinvalaistus.fi:n sivulta.  Oppaan on sinne koonnut Sähköturvallisuuden edistämiskeskus ry STEK.   Oppaassa valaistusongelmiin paneudutaan konkreettisin esimerkein ja sieltä löytyy runsaasti havainnollistavia valokuvia onnistuneista valaistusratkaisuista kodin eri tiloissa.  Laitoin oikeaan palkkiin lisäksi kuvalinkin sivulle. 

Värikkäitä huoneita


Portugalilaisen sisustussuunnittelija Maria Barrosin suunnittelemia värikkäitä tiloja.  Ihanat raitatapetit!

Colorful and stylish interiors by the Portuguese interior designer Maria BarrosKoti 1

Lisää väriä ja persoonallista ilmettä löytyy tästä  Elle Decor-lehdestä esittelemästä tyylikkäästä espanjalaisesta kodista.  Koti on sisustettu antiikkilla, kirpputoritavaroilla ja edullisilla löydöillä. Kuvia katsellessa ei kyllä uskoisi, että kirpputorilla ja edullisilla löydöillä olisi tämän sisustuksen kanssa mitään tekemistä.

An elegant Spanish home from the Elle Decor magazine.

Mielenkiintoinen koristenauhaidea!

Kuvat: William Waldron


Koti 2

Kahden suunnittelijan värikäs ja mukavan rennoksi sisustama merenrantakoti löytyy myös Elle Decorin sivulta.  Talo on maalattu hauskasti raidalliseksi.

Two designers home from the Elle Decor.


Kuvat: William Abranowicz

0 comments:

Post a Comment

 
Top