Tälle päivälle löytyi kolme mielenkiintoista kotia linjalla Iso-Britannia - Etelä-Afrikka.  Sisustuslehdissä esiteltävät kodit alkavat olla niin samankaltaisia, oltiinpa sitten missä päin maailmaa tahansa, ettei sisustusten perusteella niitä välttämättä enää paikanna.   Olen jo kauan miettinyt, että olisi hauska suunnitella moderni tila suomalaiseen folklore-tyyliin.  Hyödyntämällä esim. kansallispukujen hamekankaiden, liivinauhojen ja perinnenauhojen värimaailmaa ja kuviointia sekä yhdistämällä siihen talonpoikaistyyliä ja materiaaleja luonnosta, saisi luotua kauniin värikkäitä ja mielenkiintoisia sisustuksia.

Koti 1

Pienellä budjetilla sisustettu koti Lontoosta.  Kodin seinät ja lattia maalattiin samalla sävyllä ja värikkäillä yksityiskohdilla ja sisustustavaroilla saatiin kokonaisuudesta kiinnostava.

This one-bedroom apartment is decorated with colorful and interesting details and with a meager budget.

Vaatekaapin oviin hankittiin pitkät kahvat ja ne maalattiin sisustukseen sopiviksi.Kuvat: Jonathan Player/New York Times

Koti 2


Tähän kotiin on upea sisääntulo ja mielenkiintoista katsottavaa heti sisääntultaessa.  Sisustuksen värimaailmassa ei ole paljon rönsyilty - harmaa ja valkoinen kulkevat käsikädessa läpi koko kodin muutamaa poikkeusta lukuunottamatta.  Ilman mielenkiintoisia yksityiskohtia kokonaisuus olisi aika tylsä.

A grey-white home decorated with interesting details.Koti 3


Tämä House and Leisure lehdessä esitelty koti löytyy Johannesburgista, Etelä-Afrikasta. Talon emäntä on sisustussuunnittelija ja hän on luonut perheelleen kodikkaan ja kauniin kodin.  Lintujen kuvilla koristeltu lasikupu on minun suosikkini tässä kodissa.

An interesting home from Johannesburg, South Africa.  More photos:  House and Leisure magazine.


Kuvat: Elsa  Young


Tässä vähän vastapainoa kaikille täydellisesti sisustetuille ja supersiisteille kodeille!


0 comments:

Post a Comment

 
Top