Ruotsalaista kesämökkeilyä, tanskalaista tyyliä, kartanohotellin upeita huoneita ja liuta värikkäitä olohuoneita ovat tänään kuvakoosteiden aiheina.  

Jokin aika sitten tein viikon vinkkiin jutun uudesta sisustusnettikauppa  Helmijoki.fi:stä.  Nyt Helmijoki.fi  tarjoaa kampanjassaan Keltainen talo rannalla-blogin lukijoille kaksi tuotetta yhden hinnalla tarjoamalla edullisemman tuotteen kaupan päälle!  Toimi näin: osta tuote Helmijoki.fi verkkokaupasta, ilmoita tilauslomakkeen kohdassa lisätietoja minkä tuotteen haluat kaupanpäälle (muista, että sen pitää olla se edullisempi tuote).  Maksat vain ostamasi tuotteen ja sen postituskulut. Kampanja on voimassa viikon eli 25.10.2012 asti. 

Kesäkoti Gotlannissa

Tukholmalaisen lapsiperheen valoisa ja viihtyisä kesäkoti.

A light and cozy summer house in Gotland, Sweden.Kuvat: Amelia ja Andreas Widell


Uutta ja vanhaa

Tässä modernisti sisustetussa tanskalaisessa kodissa on yhdistely vanhaa, uutta ja taidetta mielenkiintoisesti.

A modern Danish home from the Bo Bedre magazine.Kuvat: Evy Andersen


Hotellielämää

Viron vanhimpiin kuuluva Kaun kartano on remontoitu nykyaikaiset vaatimukset täyttäväksi hotelliksi.  Vanha tunnelma on haluttu säilyttää sisustuksessa ja huoneiden kuvia katsellessa ei voi muuta kuin todeta siinä onnistutun todella hyvin.  Tässä hotellissa ei paljon hämmästelisi vaikka pari kartanon omaa kotihaamua vaeltaisi käytävillä vastaan.  Hotelli Kau Manor sijaitsee vain puolentunnin ajomatkan päässä Tallinnasta.  

A very interesting and beautiful hotel Kau Manor in Estonia.  Olohuoneita

Väri- ja sisustusideoita olohuoneeseen.

Color and decoration ideas to living rooms.
 Kuvat: House to Home

Päivän kevennys

Siri iPhone suojus.

Siri iPhone case.
0 comments:

Post a Comment

 
Top