Tänään on tarjolla kiinnostavia koteja ja keittiöideoita. Toivottavasti nämä monen aiheen jutut eivät ole teidän mielestänne liian pitkiä! 


Koti maailmalla

Tämä koti löytyy valokuvaaja Evelyn Müllerin blogista.  Talon omistaja matkustelee paljon ja kotiin on kertynyt kaikenlaisia muistoja näiltä matkoilta.  Tässä kodissa huomioni kiinnittyi erityisesti todella kauniisiin kylpyhuoneen seinäkaakeleihin.  

An interesting home from photographer Evelyn Müller's blog.
Keittiöunelmia

Värikkäästä tunnelmasta siirrytään sujuvasti valkoisiin keittiöihin. Valkoinen on minun mielestäni hyvä värivalinta keittiön kaapistoihin, sillä valkoiseen ei kovin helposti kyllästy ja siihen on helppo yhdistää mitä väriä tahansa. Nämä keittiöt löytyvät House to Home-lehden sivuilta.  

White kitchens from the House to Home magazine.

Ei varmaan ollut sisustajalla tarkoitus, mutta tulee vain mieleen, että mitähän noista lampuista oikein tippuu, kun on pitänyt laittaa oikein kulhot alle...
Asuntokauppaa


Tässä kaksi Ruotsissa sijaitsevaa ja myytävänä olevaa kotia.  Ensimmäistä asuntoa myy Alvhem Mäkleri ja toista kotia taas Bolaget.  Ensimmäisen kodin keittiön lattia on hieno, samaten kylpyhuoneessa on mielenkiintoinen kuviolaatta. Toinen koti on taas hauskasti ja värikkäästi sisustettu.

Two stylish homes from Sweden. The first home is from the Swedish real estate agent Alvhem Mäkleri and the second home from the Bolaget.Toinen koti
Paljon puuta

Uusimmassa Covet Garden-lehdessä esitellään tämä koti.   Puu on selvästi ollut tärkeässä osassa kodin sisustusvalinnoissa.  Olohuoneen seinällä on kyllä aika erikoinen puumöhkäle.

A home decorated with lot of wood from the Covet Garden magazine. Kuvat: Jodi Pudge


Lisää keittiöitä (ja puuta)

Tyylikkäitä tanskalaisen Kobenhavns Mobelsnedkerin rakentamia keittiöitä.  Korkeat kaapit ovat erinomaisia keittiössä, ne eivät tosin saa olla kovin syviä, sillä tavaroita on hankala kaivella hyllyjen perältä.  Omassa keittiössäni on 40 cm syvä ja 80 cm leveä kaappi kuivaruoka-aineille.  Sieltä löytää helposti etsimänsä ja sinne mahtuu lisäksi todella paljon.

Kobenhavns Mobelsnedkerin has build these modern and stylish kitchens.


Päivän kevennys

Eipä uskoisi, että kyseessä on laattalattia!  Lattia on espanjalaisen Vivesin Faro-sarjan erivärisistä laatoista koottu laattia.  Aikamoisen värikäs lattia, itse laittaisin nämä mielummin ehkä seinälle.

This floor is really made from tiles!  The tiles comes from the Spanish company Vives.0 comments:

Post a Comment

 
Top