Muodonmuutos

Tässä mielenkiintoinen kuvakooste East Villagessa New Yorkissa sijaitsevan asunnon muodonmuutoksesta viihtyisäksi kodiksi. Asunto sijaitsee yli satavuotiaassa talossa ja ajan patinaa ei kunnostuksessa haluttu hävittää.  Sen huomaa varsin hyvin olohuoneen ja makuuhuoneen ennen ja jälkeen kuvista.  Juttu tästä kodista löytyy The New York Times Style Magazinesta.

An old apartment in East Village, New York.  You can read the story of the renovation from The New York Times Style Magazine.Kuvat: William Abranowicz


Talo myytävänä

Valoisa ja moderniin mustavalkoiseen tyyliin sisustettu koti Ruotsinmaalta.  Sänky keittiössä on loistava idea! Kotia myy Svensk Fastighets Förmedling.

A light, airy and trendy black-white home. Day bed in the kitchen is a very good idea! The Swedish real estate agent Svensk Fastighets Förmedling is selling this house.
Joulu lähestyy

Joulukoristeita West Elmin valikoimista.  Kettukoriste on mainio!

Holiday decor fron the West Elm.


Teetä ja herkkuja

Tämä viehättävä teehuone ja herkkumyymälä Gustave sijaitsee Bellemen kylässä Ranskassa.   Pariisilaispariskunta vietti paikkakunnalla viikonloppujaan, kunnes päättivät muuttaa sinne pysyvästi 2009.  He ostivat 1600-luvulta peräisin olevan huonokuntoisen talon, palkkasivat arkkitehdin ja korjausrakentamiseen perehtyneen yrityksen ja ryhtyivät kunnostustöihin.  Remontti valmistui 2010 ja lopputuloksesta ei voi olla mitään muuta mieltä, että se on todella onnistunut!   Juttu löytyi e-mag Deco-lehdestä.

A beautiful tea room and delicatessen Gustave in village Belleme, France.  Pictures are from the e-mag Deco magazine.


Kuvat: Laetitia ja Philippe Rissetto

0 comments:

Post a Comment

 
Top