Tänään on esittelyssä kolme persoonallista kotia ja yksi erikoinen hotelli.  Joulua kohti mennään lujaa vauhtia ja ensimmäinen joulutunnelman herättelijäkin on tänään tarjolla.

Taitelijan koti

Tässä kodissa on värejä, vintagehuonekaluja ja -tavaroita yhdistelty rauhalliseksi kokonaisuudeksi.  Koti on taitelija Kate Alexanderin ja hänen perheensä koti Uudessa Seelannissa.  

A colorful home from Auckland, New Zealand.
Kuvat: Kristian Frires


Väriä ja mielikuvitusta

Todella persoonallisesti sisustettu koti Hus och Hem-lehdestä.  Koti on täynnä mielenkiintoisia yksityiskohtia ja uusia ja vanhoja huonekaluja sulassa sovussa keskenään.  Vanhat kivi- ja lautalattiat, parrut katossa ja kauniit ikkunat luovat tunnelmallisen kehyksen tämän kodin sisustukseen.  Pihapiiriin on myös tuotu kauniita yksityiskohtia tunnelmatuojiksi.

A colorful and cozy home from the Swedish Hus och Hem magazine.

 Kuvat: Peter CarlssonTässä on toinen koti  Hus och Hem lehdestä.  Tässä kodissa on yhdistelty myös erilaisia tyylejä keskenään.  Keittiön kaakeliseinä on upea ja olohuoneeseen on saatu pehmeyttä pinkillä nojatuolilla ja koristetyynyillä.

Another home from the Hus och Hem magazine.Kuvat: Annaleena Karlsson

Hotellielämää


Sveitsissä sijaitsevassa Villa Vals hotellin suunnittelussa on panostettu arkkitehtuuriin ja sisustussuunnitteluun ja kun hotelli vielä sijaitsee upeissa vuoristomaisemissa, on lopputulos todella erikoinen ja tyylikäs.

A stylish hotel Villa Vals from Switzerland.

Kuvat: Iwan BaanJoulutunnelmaa nettikaupasta

Lähtölaskenta jouluun on alkanut! Tässä ensimmäisiä joulufiilistelyjä The Original Pop Up Shopin nettikaupan valikoimista.  Keräilen Pinterest sivulleni joulujuttuja, sinne on jo jokunen kuva kertynytkin.

Christmas decoration from The Original Pop Up Shop.Päivän kevennys

Valoa pimeyteen... taitelija Stephen Shaheenin teos Headlights.

Artist Stephen Shaheen's work Headlights.0 comments:

Post a Comment

 
Top