Betoniseiniä ja terrakotta lattialaattoja, värikkäitä tekstiilejä, vintagea, uusia huonekaluja ja maailmanmatkoilta kerättyjä sisustusesineitä on yhdistelty tässä kodissa persoonalliseksi  kokonaisuudeksi.  Tämä koti sijaitsee Uruguaissa ja siinä asuu amerikkalainen valokuvaaja, stylisti ja entinen joogaopettaja  Heidi Lender.

An interesting home from Uruguay.  Here lives photographer Heide Lender.
Hotellimajoitusta Berliinissä

Berliini on nykyään todella suosittu matkailukohde ja sieltä löytyy monta mielenkiintoista hotellia. Tässä on yksi sellainen: hotelli Plus One Berlin.  Hotelliyön hintaan kuuluu elämys/päivä ja silloin on mahdollisuus tutustua kaupungin tavalliseen elämään ja puoleen paikallisen oppaan kanssa.  Hotellin tilat on suunnitellut berliiniläinen suunnittelutoimisto Spamroom. Kalusteissa on yhdistelty hauskasti vaneria ja vanhoja erilaisia ovia.  Myös valaisimet ovat mielenkiintoisia.

An interesting hotel Plus One Berlin.  The rooms has been designed by two Berlin-based architects using combination of new and salvaged materials.


Kuvat: Spamroom


Väriä lastenhuoneeseen ja muuallekin kotiin

Ruotsalaisen Littlepahantin ihastuttavia tekstiilejä ja sisustustavaroita. Yritys noudattaa toiminnassaan eettisiä ja ekologisia periaatteita tavaroiden valmistuksessa.  Lisäksi yritys lahjoittaa osan tuotoista hyväntekeväisyyteen.  Täällä voi käydä tutustumassa 2012 tuotekuvastoon.

The Swedish company Littlephant's beautiful textiles and decoration.  The Littlephant cares for others and the world around for them is essential.  Therefore some of the profit goes straight to charity. The Littlephants products are produced in factories that meet very high demands. Check here the 2012 catalogue.


Pompulalaukku on ihana! Ihana pompulalaukku! Mainio lipaston tuunausidea!

Lipastossa hauskat puupallovetimet! Kuvat: Frida Ström


Tapettia seinälle

Jo pidemmän aikaa on sisustuslehdissä näkynyt seinille tehtyjä kauniita asetelmia vanhoista/uusista lautasista.   Mikäli ei omista kasaa vanhoja ruusukuvioituja lautasia, voi Studio Ditten nettiputiikista   hankkia niitä koko seinällisen tai jopa huoneellisen. Tapetit maksavat 135 €/rulla ja rullan mitta on 6 m ja leveys 48,5 cm.  Muutamalla vuodalla saa jo katseenvangitsijan tilaan, koko seinää/tilaa ei tarvitse todellakaan tapetoida.  Lusikka/avaintapetti on uusin tulokas valikoimiin.

Interesting wallpapers from the Dutch Studio Ditte.Päivän kevennys

Tähän lopuksi pieni kevennys Kympin uutisten tapaan.  Tämä koti löytyy Tel Avivista ja sitä emännöi muotisuunnittelija Michal Nergin. No comments.

Something totally different: a home from Tel Aviv.0 comments:

Post a Comment

 
Top