Tänään pysytään kotikatselmuksessa Euroopan kamaralla.  Kaksi kotia on sisustettu hyvin minimalistisesti ja kaksi taas hyvin persoonallisesti.  Omia suosikkejani ovat aina persoonallisesti sisustetut värikkäät kodit.  Toisaalta minimalistisissa kodeissakin on omat hyvät juttunsa.

Gloria Blog Awardsissa äänestysaika lähenee loppuaan.  Viimeinen äänestyspäivä on 22.10.  Eli vielä ehtii hyvin äänestämään omaa suosikkiblogiaan. Väliaikatietojen mukaan Keltainen talo rannalla on lukijaäänestyksessä neljännellä sijalla!  Iso halaus ja kiitos kaikille äänestäneille:)


Koti Hollannissa

Mielenkiintoisesti sisustettu maalaistalo Hollannista.  Aika hurjia nuo päät laatikoissa... Talon yläkerran käytävä sen todistaa: sisäovien ei aina tarvitse olla samanlaisia tai edes samanvärisiä.

An interesting farmhouse from Netherlands.Kuvat: Philippe Garcia

Koti Kööpenhaminassa

Valkoinen ja minimalistisesti sisustetun kodin esikuvana on ollut The Hempel and Blakes hotelli Lontoossa.  Omistaja kutsuukin kotiaan "yksityis" hotelliksi.

This apartment is located in the heart of Copenhagen.  The home inspired by The Hempel and Blakes hotel in London.  That why the owner calls his home as his "private" hotel.Koti Berliinissä

Värikäs ja persoonallisesti sisustettu koti Ikea Familyn sivulta.  Valtavan korkeat huoneet tässä asunnossa.

An interesting home from Berlin and from the Ikea Family site.


Ensi kesä mielessä

Tässä aivan ihastuttava lomapaikka Pohjois-Saksasta.  Talo sijaitsee Sylt-saarella.

A lovely house from the island Sylt in Northern Germany.  

Päivän kevennys

Marco Morosinin suunnittelemia asumuksia koirille Dog is a god-sarjasta.

0 comments:

Post a Comment

 
Top