Tänään on tarjolla ideoita ja inspiraatiota tunnelmallisesta maalaistalosta taiteenkerääjän mielenkiintoiseen kaupunkikotiin.  Lisäksi tarjolla on muutama kuva pienestä ja viihtyisästi sisustetusta tanskalaisesta kodista.  Lopuksi vielä pari kaunista lokakuun kalenteria syyspäivien iloksi.  
Omalla koneellani on Geninnen kauniit kuukausikalenterit käytössä. Tosin työpöytäni on aina niin täynnä kansioita, linkkejä, ideoita, kuvia odottamassa julkaisemista, johonkin kansioon laittamista tai jatkokäsittelyä varten, pikalinkkejä lasteni musiikkikappaleisiin (niitä on aina pakko välillä kuunnella:) ja pari kuvaa ihanasta pikkusiskostani jne, että eipä sieltä sekasotkun takaa aina mitään edes erota.
Aina välillä pidän työpöydän suursiivouspäivän ja silloin pistän kaikki asiat omille paikoilleen.  Olen pitänyt tätä blogia jo vuodesta 2006, joten kansioissani on hirvittävät määrä kuvia ja linkkejä. Työpöydältäni löydän asiat aina, sekasotkusta huolimatta, paljon nopeammin.


Maalaiselämää

Valokuvaaja Sharyn Cairnsin kauniita valokuvia Forrest House-nimisestä maalaistalosta.


Photographer Sharyn Cairns beautiful photos.Taiteenystävän koti

Tämän kodin isännän työ näkyy myös kotona: hän toimii Andy Warhol museon johtajana.  Koti on esitelty Casa Luxo-lehdessä.

An art lovers home from the Casa Luxo magazine.  Kuvat: John Colombo

Muotiblogistin koti

Tämä Kööpenhaminassa sijaitseva viihtyisästi sisustettu koti on esitelty Elle Decoration DK-lehdestä.   Nämä kuvat löytyvät valokuvat ottaneen Line Kleinin The Klein-blogista.   

A beautiful home from Copenhagen, Denmark. 


Kuvat: Line Thit Klein

Lokakuun kalenterit

Geninne's Art Blogista voi käydä lataamassa tämän kauniin taustakuvan koneelleen

You can download this beautiful desktop calendar from the Geninne's Art Blog.


ja Creature Comfortsin blogista taas voi ladata kauniin seinäkalenterin.

go and download the October calendar from the Creature Comfort blog


0 comments:

Post a Comment

 
Top