Tälle päivälle on tarjolla koteja vähän laidasta laitaan - tunnelmallisesta amerikkalaisesta maalaistalosta brasilialiseen moderniin kerrostaloasuntoon ja sieltä taas Eurooppaan ja vanhan proomun uumeniin.  Lisäksi löytyy laattaideoita rohkeille sisustajille ja vielä pari kotoa näpsittyä kuvaa.

Puuta ja patinaa


Tämä kaunis vanha talo North Carolinassa USA:ssa esitellään Garden and Gun  -lehdessä.  Talon kunnostusprojektissa on ollut mukana sisustussuunnittelija, arkkitehti ja korjausrakentamisen ammattilainen.  Kauniit hirsi- ja lautaseinät tuovat tiloihin tunnelmaa  ja väriä.  
  
This beautiful house is located in North Carolina, USA and it is presented in the Garden and Gun magazine.











Kuvat: Brie Williams

Iloa väreistä

Ja sitten aivan toisiin tunnelmiin: värikäs ja moderni koti Brasiliasta.  Casa-lehdessä esitelty koti on sisustettu trendikkäin huonekaluin ja hauskoin yksityiskohdin.  Taulut tuovat tiloihin väriä ja mielenkiintoa - harmaa on hyvä taustaväri värikkäille teoksille.

A colorful an modern home from Brazil.  This home is from the Casa magazine.








Kuvat: André Nazareth


Laivaelämää

Satavuotiaan laivan uusi elämä kotina. Vanha hollantilainen proomu on nykyään kiinnitettynä laituriin  Pariisissa ja toimii arkkitehdin ja hänen tyttärensä mukavana pesäpaikkana.  Laivaan mahtuu yhdistetyn olohuone/keittiö/ruokailutilan lisäksi kaksi makuuhuonetta ja kylpyhuone.  Koti esitellään The Guardianissa.

This 100-year-old barge is today a modern home in Paris.  Here lives an architect with her daughter.    The home is presented in The Guardian.








Kuvat: Richard Powers

Väriä ja kuvioita lattialle

Arkkitehtitoimisto Claesson Koivisto Rune on suunnitellut Dandelion, Stone ja Casa laattamallistot ruotsalaiselle Marrakech Designille.

These tiles are designed by the Swedish architectural office Claesson Koivisto Rune for the Swedish Marrakech Design.













Päivän kevennys

Tässä pari tällä viikolla otettua kuvaa omasta kodistani.  Sohvatyynyt sekaisin ja lehtikasakin jo kaatumaisillaan l. normaalia elämää. Kuvissa on pari viimeisintä hankintaanikin: värikkään torkkupeiton ostin kirpparilta pari viikkoa sitten ja turkoosin Buddhan löysin Indiskasta.

Some photos from my home.




0 comments:

Post a Comment

 
Top