Tänään kuvatarjonnassa on kauniita ruokailutiloja.  Kaunilla astioilla, tekstiileillä ja kattaustavaroilla  katettu pöytä saa vaatimattomankin aterian tuntumaan juhla-aterialta.  Tapaankin sanoa, että hernesoppakin (ei lempiruokiani...)  maistuu paremmalta, jos se vain tarjoillaan kauniisti ja huolellisesti katetulta pöydältä. Samatenmyös koko ruokailuhetki tuntuu miellyttävässä tilassa paremmalta.  Lisää ruokailutilakuvia löytyy Pinterest-sivultani.
Lisäksi tänään on muutama kuva mielenkiintoisesta työhuoneesta ja kauniista kodista.
Mukavaa päivää!


Ruokailutiloja

Uusi Lonny magazine on ilmestynyt ja sen voi käydä lukemassa klikkaamalla oikeassa palkissa lehden kuvaketta tai sitten tästä.  Tässä kiinnostavia ruokailutiloja Lonnyn kuva-arkistosta.   

New Lonny magazine October 2012 is published and you can read it here.  These stylish dining rooms are from Lonny's archive.


Työhuoneessa

Australian Voguesta löytyi juttu ja nämä kuvat kultaseppä Aaron Ruffsin Brooklynissa, New Yorkissa sijaitsevasta työhuoneesta. Hänen omasta mielestään työhuone muistuttaa vanhan laivan sisätiloja, mutta  enemmän tämä muistuttaa kylläkin vanhaa varastotilaa.

An interesting work space from the Australian Vogue.  The work space belongs to jeweler Aaron Ruff.Koti vanhaan tyyliin

Tämän kauniin kodin rakentaminen kesti viisi vuotta ja tavoitteena oli luoda talo, joka näyttää satavuotiaalta.  Ainakin kuvien perusteella tavoite saavutettiin.  Kylpyhuone on todella erikoinen!  Koti esitellään australialaisessa Homelife-lehdessä.

A beautiful Australian home from the Homelife magazine.
Päivän kevennys

Minikirjasto.

Book Cabinet.


0 comments:

Post a Comment

 
Top