Koti Ranskassa - A Home in France

Bismuis & Bismuit ArchtectsTämä tyylikkäästi sisustettu moderni koti mielenkiintoisin rakenteellisin ja sisustusksellisin ykstyiskohdin.  Olohuoneen lattiatasot hieman mietityttävät siivouksen ja kulkumukavuuden kannalta.

A modern and stylish home with many interesting details.
Koti Tanskassa - A Home in DenmarkTämän kodin tunnelmanluojina toimii kaunis lattia sekä puiset, rustiikkiset kalusteet ja yksityiskohdat.  Tumma pinnat - takka, keittiön työtaso, ikkunoiden ja ovien karmit, laatoitus ja liukuovi, on sävytetty samaan tummaan harmaaseen sävyyn.  Pari mielenkiintoista yksityiskohtaa on olohuoneen katseenvangitsijan toimiva valtavan kokoinen patsas ja makuuhuoneen valokuvatapetti ja seinälle rakennettu erikoinen säilytysratkaisu sekä keittiön avohyllyn kannattinratkaisu.


A light and bright home with rustic details.  

 Kuvat: Case Study
via

Koti Tanskassa - A Home in DenmarkTämän talon emäntä on stylisti ja sen huomaa.  Sisustus on tässä arkkitehdin suunnittelemassa talossa tyylikkään rento. Tässä talon emännältä muutama vinkki sisustamiseen:

  • Sisusta kotisi asioilla, jotka puhuttelevat sinua: asioita mistä et saa silmiäsi irti, on oma tyylisi. Käytä sitä.  
  • Yhdistele uutta ja vanhaa: vanhat kertovat tarinaa ja tuovat tilaan sielulukkuutta, uudet taas nostavat ja tekevät siitä ajanmukaista.
  • Sekoita materiaaleja: Karhea sileään, kiiltävä mattaan, vaalea tummaan jne. näin luot dynamiikkaa sisustukseen.  
  • Säästä talon alkuperäiset yksityiskohdat: voit päivittää, mutta kunnioittaen olemassa olevaa.A stylish home in Denmark.


Kuvat: Frederik Johs/Skovdal&Skovdal0 comments:

Post a Comment

 
Top