Kodin sisustusuutuudet

Iittalalla on ollut hallitseva asema laadukkaissa design-pöytätuotteissa yli vuosisadan ajan.  Uusin lisäys kokoelmiin, kodin sisustamiseen liittyvä tuoteperhe, noudattaa valittua linjaa.  Monipuolinen valikoima pienhuonekaluja ja oivaltavia sisustustarvikkeita sisältää arkea helpottavia tuotteita: tavaroiden järjestelystä tulee ilo ainaisen riesan sijaan.  Nyt esiteltävät tämän syksyn uudet tuotteet ovat hylly, joka on muunnettavissa pöydäksi tai tarjottimeksi, ja leikkisä ja käytännöllinen seinäsäilytysjärjestelmä.

Aitio


Aitio-sarjan suunnittelusssa on keskitytty funktionalisuuteen, yksinkertaisuuteen ja estetiikkaan. Aitio voidaan asentaa seinälle yksittäiseksi pikkutavaroiden säilytyspaikaksi, esimerkiksi ovenpieleen avaimia varten, tai tuomaan esiin pieniä muistoesineitä, joilla on tunnearvoa mutta ei selkeää paikkaa kodissa.  Käyttäjä voi luoda haluamansa kokonaisuuden erikokoisista Aitioista.  Monikäyttöistä tuotetta voidaan käyttää kaikkialla kodissa tärkeiden esineiden helppona säilytyspaikkana.

Kerros


Kerros-hylly on Iittalan uuden kodinsisustussarjan näppärä tulokas.  Se on suunniteltu tuomaan uusia tasoja pienten esineiden esillepanossa ja säilytykseen missä tahansa kodin tilanteessa: se toimii kaksitasoisena sivupöytänä, kaappitilan lisäosana tai vaikka kaksikerroksisena tarjottimena.  Kerros on suunniteltu kulkemaan kodissa huoneesta toiseen, tasolta toiselle ja eri käyttötarkoituksiin.

Kodin valaisinuutuudet

Iittalalla on pitkät perinteet ajattomasta valaisinmuotoilusta, jota edustavat yhtiön muotoilujohtajan Harri Koskisen ikoninen Lantern ja tietenkin pienemmät elävään valoon perustuvat tuotteet, kuten Kivi-, Kastehelmi- ja Alvar Aalto-kynttilälyhdyt, joita on saatavilla upean hehkuvissa väreissä.   Tässä syksyn mielenkiintoisia valaisinuutuuksia.
Kuukuna


Luonnon inspiroima Kuukuna-valaisin luo ympärilleen miellyttävän hehkun - se on täydellinen sivupöydän, kirjahyllyn tai muun lämpöä kaipaavan kodin nurkkauksen valaisin.  Yksinkertainen kaunis muotoilu luo mille tahansa pinnalle rauhallisen, pohjoismaisen hengen.  Tai jos haluat rohkean valaistuksen, kokoa useampi valaisin ryhmäksi.  Kuukuna-valaisin herätettiin henkiin hieman alkuperäistä, jo vuonna 1986 tuotantoon tullutta, suurempana.


Leimu


Iittalan katseenvangitsevia Leimu-pöytävalaisimia, joissa lasi ja betoni yhdistyvät mestarillisesti, on nyt saatavilla tyylikkään harmaana. Leimun sileä mutta samalla käsityönomainen olemus luo elegantin katseenvangitsijan mihin tahansa tilaan.  Valaisinta on saatavilla kahta kokoa.

Nappula


Kuusihaarainen Nappula-kynttelikkö on suunniteltu ruokapöydän katseenvangitsijaksi, mutta se näyttää hyvältä millä tahansa veikeää piristystä ja lämmintä hehkua kaipaavalla pinnalla.  Nappulaan voi panna kruunukynttilöitä tai pieniä tuikkuja tai yhdistellä molempia.  Kynttelikön haarat yltävät eri korkeuksille, jolloin ympäristöön lankeava valo luo eteerisen vaikutelman.  Nyt molemmat yhden kynttilän Nappula-jalat tuodaan markkinoille myös aurinkoisen keltaisina.


Sokerina pohjalla: #iittala2064-kampanja

Vuonna 2014 Iittala juhlii Oiva Toikan alun perin vuonna 1964 suunnitteleman Kastehelmi-sarjan 50:nnettä juhlavuotta.  Juhlavuoden kunniaksi Iittala järjestää kilpailun, jossa kuluttajat voivat jakaa näkemyksensä siitä, kuinka Iittala tulee aina olemaan heidän elämässään, niin nyt kuin 50:n vuoden päästä.  Ottaakseen osaa kilpailuun osallistujien tulee jakaa kuva Iittala-tuotteista viestin kera Twitterissä tai Instagramissa hashtagilla #iittala2064@iittalaOfficial, tai ottaa osaa #iittala2064-kampanjaa varten avatun Iittalan Facebook-kampanja osallistumislomakkeen kautta.  Iittala valitsee parhaat kilpailutyöt kuvineen ja viesteineen ja ne esitellään kilpailusivulla.

Pääpalkintona on matka Iittalan kanssa Milan Design Week (Salone del Mobile) 2015-tapahtumaan!

Lisäksi joka viikko välillä Iittala valitsee parhaan kilpailutyön ja osallistujia palkitaan Iittalan Kastehelmi-sarjasta valitsemalla palkinnolla.

Osallistu kilpailuun ja jaa omat Iittalakuvasi 1.9. - 30.10.2014 välisenä aikana.  Lisää tietoa kilpailusta ja linkit löytyvät Iittalan kilpailusivulta. Onnea kilpailuun!

#iittala2064-campaign

This year Iittala marks the 50th anniversary of Oiva Toikka's beloved Kastehelmi design.  To celebrate, Iittala would like you to share your future story - your vision of how Iittala's timeless design will always be in your life, both now and 50 years into the future. Iittala's "Designed for the future" autumn interior campaign is open from Sep 1 until Oct 30st.  Read more here

You can win a visit to Milan Design Week 2015 with Iittala!
 Oma Iittala tarinani

Perin nämä Iittalan kauniin liilat lasilautaset äidiltäni (alkuperäinen pakkaus vielä jäljellä!)  ja tarjoilen tässä samantapaista punaherukkapiirakkaa niiltä syötäväksi, mitä äitinikin tapasi meille leipoa.  Äitini käytti näitä lautasia käsinmaalamiensa kahvikuppien asetteina. Hän maalasi nämä kupit 60-luvun alussa ja lautaset taitavat olla myös niiltä ajoilta.  Eli edelleen käytössä viidenkymmenen vuoden takaa.  Tulevaisuus sitten näyttää löytyykö nämä kauniit lautaset tyttäreni kaapista ja käytöstä 50 vuoden kuluttua.


0 comments:

Post a Comment

 
Top