Talo Espanjassa - A House in Spain




Tämä Ibizalla sijaitseva koti on todella persoonallisesti sisustettu.  Nykyinen omistaja osti talon kymmenen vuotta sitten ja silloin paikalla sijaitsi pieni huonokuntoinen maalaistalo. Taloon rakennettiin kunnostuksen yhtyedessä lisää huoneita ja pihalle uima-allas.  Sisustuksesta löytyy monta hauskaa yksityiskohtaa.

This interesting house is located in Ibiza.















Kuvat: Riacarco Labougle




Koti Lontoossa - A Home in London



Tämä päivän toinenkin koti on persoonaalisesti sisustettu.  Tämä alunperin pesulana toiminut talo oli ostohetkellä todella surkeassa kunnossa, mutta vanhojen talojen kunnostaminen oli uudelle omistajalle tuttua touhua jo ammattinsakin puolesta. Hän on erikoistunut koristemaalaukseen ja on yksi Englannin tunnetuimpia asiantuntijoita pintojen käsittelyssä.  Lopputulos sisustuksessa noudattaa talon arkkitehtuuria, mutta sitä ei haluttu noudattaa pilkulleen, vaan tiloihin tuotiin myös muunlaista tyyliä ja tunnelmaa.


An old house in London has been decorated with many interesting decorative effects.








Kuvat: Andreas von Einsiedel





Koti Italiassa - A Home in Italy



Tämä talo Leccossa on ollut sukupolvien ajan saman suvun omistuksessa. Talo on jaettu nykyään veljessarjan kesken ja nämä kuvat ovat yhden veljen tiloista.  Hänellä on käytössään makuuhuoneen ja kylpyhuoneen lisäksi kaksitoista metriä pitkä huone, joka on jaettu olohuoneeseen, ruokailutilaan ja keittiöön.  Sisustustyyli on klassinen, sillä hän on käyttänyt kotinsa sisustamiseen perintöhuonekaluja ja -tavaroita muutamaa huonekalua lukuunottamatta.

A beautifully decorated home in Lecco, Italy.






Kuvat: Davide Lovatti/Vega MG


0 comments:

Post a Comment

 
Top