Ikean uusi kuvastoSain ilokseni kutsun Ikea uuden kuvaston lanseeraustilaisuuteen, joka tänä vuonna järjestettiinkin netin kautta. 
Uusi Ikea kuvasto on varmasti yksi sisustusvuoden odotetuista kohokohdista ja minäkin odottelen sitä aina innoissani.  On aina yhtä mielenkiintoista nähdä mitä uutta on tulossa ja mitä Ikean taitavat ja idearikkaat sisustajat ovat jälleen sisustuksiin loihtineet. 
Tänä vuonna teemana on aamut - miten aamumme sujuisivat kotona mutkattomasti. Hyvällä suunnittelulla ja järjestyksellä voidaan päivänaloituksista saada hyvää potkua loppupäivään.
Lanseeraustilaisuudessa esiteltiin lokakuussa myyntiin tuleva Ryssby-mallisto. Nyt tekisi mieli laittaa oma makuuhuone aivan uuteen uskoon ja Sandersonin kukkatapettien ja perintöhuonekalujen tilalle värejä ja talonpoikaistyylin selkeitä ja leikkisiä muotoja. Mitä mietteitä tämä mallisto teissä herättää?
Selasin kuvastoa pikaisesti nettiversiona ja odotan vain, että saan paperisen version käteeni ja pääsen sohvan nurkkaan sitä ajan kanssa selailemaan.

Ikea Ryssby-collection. 
 
 
 
 
 
 
 

 
 


 
 
 
 
 
 
 
Tässä vielä poimintoja elokuun uutuustuotteista.


 

  


 

 

0 comments:

Post a Comment

 
Top