Miehekästä ja rustiikkista - Masculine and Rustic

Mountain LivingTässä kodissa on isot pinnat maalattu valkoisella ja lattiaan valittu rustiikkinen lankkulattia.  Sisustuksessa on yhdistelty moderneja huonekaluja rustiikkisten huonekalujen ja sisustuksellisten yksityiskohtien kanssa.  Teollista tunnelmaa tuo mustakehyksiset metalliset lasiovet ja pesuhuoneen metallinen allaskaluste kivisine tasoineen. Hauska idea on ollut sijoittaa kaksi nojatuolia keittiöön. Siinä on vieraiden mukava istuskella ja seurustella kokkailevan isännän kanssa.

This home is decorated with white walls, rustic floorings and furnishings.
Kuvat: Aydrey Hall

Koti Etelä-Afrikassa - A Home in South Africa

Architectural DigestTämä Kapkaupungissa kodin on suunnitellut talon isäntä, joka vuosia sitten vaihtoi art directorin hommansa sisustussuunnittelijan työhön. Omaan kotiin hän valitsi tummia värejä ja yhdisteli rohkeasti erityylisiä tavaroita keskenään ja koti onkin täynnä mielenkiintoisia yksityiskohtia.  Ainoa asia, mitä tässä kodissa on mielestäni liikaa,  on nuo antilooppien päät seinillä ja yksi kokonainen olohuoneessa.


This interesting home in Cape Town is decorated with mix of dark colors, eclectic furnishings and accessories.

Kuvat: Montse Garriga Grau
Kankaita ja löytöjä - Fabrics and Found Objects Australialainen pariskunta muutti maalta kaupunkiin ja remontoi huone huoneelta itselleen kodin vanhasta talosta Sydneyssä.  Koti sisustettiin talon tyyliin sopivaksi vanhoilla huonekaluilla ja sisustusesineillä.


Home in an old house in Sydney has decorated with an old furnishings and accessories.

 Kuvat: Content Agnecy

0 comments:

Post a Comment

 
Top