Koti Amerikassa - A Home in USA

David Miller AssociatesKahta asiaa ei uskoisi tätä Arizonassa sijaitsevaa rustiikkista kotia katsellessaan todeksi. Ensinnäkin sitä, ettei se sijaitse Etelä-Ranskassa ja toisekseen sitä, että talo on aivan upouusi.  Talon rakentanut perhe halusi rakentaa talon ranskalaiseen tyyliin ja lopputuloksen onnistumiseen vaikutti varmasti myöskin se, että suuri osa sisustusmateriaaleista tuotiin Ranskasta.  Sisustuksen tavoitteena oli luoda käytännöllinen koti, joka toimii hyvänä taustana talossa asustelevan perheen elämälle. Käytännöllisyyden lisäksi saatiin todella tyylikäs ja tyylillisesti onnistunut koti.  

Many of this Arizona based rural french estates materials and building features were selected and acquires in France, in order to create a character and aestheticism of the southern French counrtyside.Kuvat: Werner Segarra
via
Koti Ranskassa - A Home in FranceTämä koti on kokenut valtaisan muodonmuutoksen vanhasta maalaistalosta tyylikkääksi kartanoksi. Muutoksessa kunnostettiin ulko- ja sisätilat ja koti sisustustettiin perinteiseen provencelaiseen tyyliin.  Aikaudelle ja tyyliin sopivia huonekaluja etsittiin kuukausia Provencen alueelta.


A stylish home in Provence.


Kuvat: David Cleveland
Koti Amerikassa - A Home in USA

BCV ArchitectsTämän Pohjois-Kaliforniassa sijaitsevan kodin suunnittelussa on otettu huomioon alueen lämmin ilmasto, kauniit näköalat ja auringonlasku.  Oleskelupaikkoja niistä nauttimiseen löytyy useita.


A Beautiful three-storey residence in Northern California.
0 comments:

Post a Comment

 
Top