Koti Italiassa - A Home in Italy

Homelife

Tämä ensimmäisen kerroksen asunto sijaitsee 1600-luvulta peräisin olevassa palatsissa Silian Palermossa. Asunnossa on useita alkuperäisiä yksityiskohtia ja koti on sisustettu rennolla tyylillä sieltä täältä löytyneillä huonekaluilla.

This is a first-floor apartment in a 16th-century Italian palazzo in Sicily's Palermo. Many of the original features remain including plastered ceilings and stuccoed walls.  The owners have furnished their historical apartment with pieces from a variety of sources.


Kuvat: Alessandra Ianiello/Living Inside

Koti Englannissa - A Home in England

1-st Option


Tästä englantilaiseen tyyliin sisustetusta kodista ei puutu tunnelmaa.  Koti on täynnä mielenkiintoisia yksityiskohtia ja eri aikakausien huonekaluja ja sisustustavaroita on yhdistelty persoonallisesti. Hyvänä esimerkkinä olohuoneen sisustus, sillä eipä odottaisi näkevänsä tuollaisen olohuoneen katossa diskopalloa. Sellainen löytyi muuten myös edellisenkin kodin katosta.

A beautiful home furnished with many interesting details.


Koti Amerikassa - A Home in USA

The Selby

Tämä todella boheemin rustiikkinen koti sijaitsee Nashvillessä.  Suihkuhuoneessa on todella erikoinen tuoliratkaisu, tuollainen ei ole koskaan aikaisemmin tullut vastaan.  Terasilla sijaitsevalle vanhalle sängylle tms. kasatut puupölkyt toimivat hauskana yksityiskohtana.  Omaan makuuni tämä koti on ehkä hieman liian kulunut pinnoiltaan.


This rustic home is located in Nashville.

0 comments:

Post a Comment

 
Top