Koti Englannissa - A Home in England

The GuardianTuotesuunnittelun opiskelija muutti vanhan pohjois-Lontoossa sijaitsevan varaston kodikseen pienellä budjetilla. Muutos rähjäisestä varastosta valoisaksi kodiksi kesti kuukauden. Tiukka budjetti vaati suurta kekseliäisyyttä sisustusratkaisuja tehdessä ja edullisia ratkaisuja kodista löytyykin: ruokailutilan valaisimet on tehty pahvilaatikoista, keittiön hyllyt palvelivat ennen ruokapöytänä ja jopa yksi viherkasveistakin on kasvatettu kadulta löytyneen hedelmän siemenestä. 


This old warehouse in London became after renovation bright and modern home with many interesting  ideas and details.
Kuvat: Ida Magntorn
Koti Belgiassa - A Home in Belgium
Tämän Antwerpenissä sijaitsevan kodin isäntä on muotisuunnittelija, joka vuosien ulkomailla olon jälkeen muutti takaisin kotikaupunkiinsa.  Koti löytyi kätevästi työpaikan yläpuolelta.  Iso ja avara tila on sisustettu vintagetyyliin, lattiat ovat betonia ja vanha tiiliseinä toimii hyvänä taustana huonekaluille.

On aina hauska ja nostalgista katsella näitä nykykotien vintagesisustuksia, sillä lapsuudenkotini olohuoneessa 60-luvulla oli tyylikäs Tanskassa valmistettu sohvakalusto.  Kalustoon kuuluvat nojatuolit olivat melkein samanlaiset kuin kolmanneksi alimmassa kuvassa oleva tuoli. Siitä tämä muistelu. Olohuoneessa oli lisäksi paljon astioita nielevä senkki sekä kirjahylly. Kirjahylly löytyy nykyään siskoni kotoa. Senkki taas löytyi vuosien kadoksissa olon jälkeen yhdeltä vintiltä tosi huonokuntoisena ja se oli valitettavasti pakko heittää pois.  Äiti kyllästyi 70-luvulla sohvakalustoon ja vaihtoi sen keltaiseen leveäraitaseen samettiseen kulmasohvaan.  Se vaihtui sitten 90-luvulla turkoosiin englantilaistyyliseen kolmen hengen sohvaan.  Vanhempieni ensimmäinen sohvakalusto on minulla edelleen tallessa.  Se on aikoinaan ollut isovanhempieni ensimmäinen kalusto 20-luvulla.
Näin ne sisustusvuosikymmenet ja sohvakalustot vaihtuvat! 


An interesting vintage home in Antwerpen.   
Kuvat: Sonja StadelmaierKoti myytävänä Ruotissa - A Home for Sale in SwedenTässä asunnossa on korkeat huoneet, kauniit koristelistat, kattomaalauksia, kaakeliuuneja ja parkettilattiat ja mukavasti tilaa.  Asunto on sisustettu tyylejä yhdistellen ja seinille on kerätty paljon taidetta.


A beautiful apartment in Stockholm.

Tapetteja - WallpapersIki-ihania kukkkatapetteja Eijffingerin uudesta Muse-kokoelmasta.


Beautiful wallpapers from Eijffinger's Muse-collection.

0 comments:

Post a Comment

 
Top