Tyylikäs koti - A Stylish Home

Studio William Hefner

Kauniisti sisutettu, valoisa ja avara koti.  Niukkaan väripalettiin on tuotu eloa siniharmaalla ja se luo tunnelmaa sisustukseen isoina väripintoina sekä pieninä yksityiskohtina läpi koko talon.  Isot, tummanharmaat metallirunkoiset ruudutetut ikkunat ja lasiovet tuovat tiloihin teollista ilmettä ja toimivat mielenkiintoisena kontrastina vaaleiden pintojen ja talon sisustustyylin kanssa.

A beautiful, stylish and bright home.
Koti vanhassa varastossa - A Home in an Old Warehouse


Tämä Lontoossa sijaitseva vanha varastorakennus on kolmen kerroksen korkuinen ilmava asunto. Tästäkin kodista löytyy teollisuustyyliset metallikehyksiset ruutuikkunat. Teollisuustyyliä jatkavat metalliset portaat ja tilan tukirakenteet sekä valaisimet ja metalliset hyllyköt. Väripaletti on mustavalkoinen ja osa lattioista on tyyliin sopivasti betonia. Talon ulkokuori ei paljasta, että sisäpuolelta löytyy moderni ja valoista koti.


The warehouse is located in London and has been turned into an airy three level apartment. Steel windows, staircases and trusses were used to highlight the original structure of the warehouse.

Sisustuksen teemana Marvelin piirroshahmot - A Marvel Themed Apartment Interior


Taiwanilainen sisustustoimisto suunnitteli tämän kodin Marvelin piirrossankarit mielessään. Tyyli on teollinen, mutta sisältää silti kaikki nykyajan modernin kodin vaatimukset ja kaikki yksityiskohdat ovat sellaisia, että ne kelpaisivat varmasti kenelle sankarille tahansa.

The mission to design this space was that it could become a hero's retreat. The result are a bit industrial, but with all the comforts of modern day life with extra subtle details, this is the interior a superhero will appreciate. via

0 comments:

Post a Comment

 
Top