Majoitusta Hollannissa - Accommodation in the Netherlands

Graanmark 13

Tämä tyylikkäästi sisustettu majoituspaikka tarjoaa tilat kuudelle hengelle keskellä Antwerpeniä.  Paikka on kodinomaisesti sisustettu ja neliöitä tässä kaksikerroksisessa asunnossa on yhteensä 280.  Kyllä tuolla kelpaisi asustella!

This stylish hotel is located in Antwerpen and accommodates up to 6 adults and is for rent for a short and longer stay.

Koti myytävänä Ruotsissa - A Home for Sale in Sweden

Stadshem

Tämä göteborgilainen koti on sisustettu vaalein värein.  Olohuoneessa on käytetty kalusteina eri aikakausien kalusteita ja luotu mielenkiintoinen kokonaisuus.  Keittiössä tunnelmaa tuo taas esiin jätetty tiiliseinä ja hauskana yksityiskohtana eriväriset ruokapöydän tuolit.  Makuuhuoneessa on olohuoneen tapaan seinä paneloitu ja valkoisen yleisvärin pariksi on valittu rauhoittava harmaa.


This white home is located in Gothenburg and the rooms are decorated in simple and eclectic way.


Koti Ranskassa - A Home in France

Sarah Lavoine

Tässä pariisilaisessa kodissa on sekoitelut tyylejä keskenään, rakenneltu mielenkiintoisia yksityiskohtia taide-esineistä ja sisustustavaroista sekä käytetty muutamissa yksityiskohdissa tehostevärinä sinistä ryhdittämässä kokokonaisuutta.

This eclectic and colorful duplex is located in Paris.

Elokuun taustakuva - August Desktop Calendar

Geninne's Art Blog
Tänään kotoana - Today at Home

Tänään olen viettänyt aikaa isosiskoni kauniilla huvilalla (tekstiiliteos seinällä on pikkusiskoni tekemä), rannalla merta ja kiviä ihailemassa ja ehdin käydä jopa kaupoissakin katselemassa mitä uutta sisustusrintamalta löytyy.0 comments:

Post a Comment

 
Top