Koti Irlannissa - A Home in IrelandTästä Dublinista hiljattain remontoidusta kodin sisustuksesta löytyy monta mielenkiintoista yksityiskohtaa. Hieman kyllä ihmetyttää keittiön vitriinikaapiin sisältö.


An interesting home in Dublin.
Kuvat: Donal Murphy

Koti Brasiliassa - A Home in Brazil

Casa Abril Tämä Florianopolisissa sijaitsevan kodin sisustuksessa on yhdistelty rustiikkisia pintoja, moderneja huonekaluja ja värikkäitä yksityiskohtia.


This home is decorated with rustic surfaces, colourful details and modern furniture.Kuvat: Marco Antonio


Koti New Yorkissa - A Home in New York

Casa Vogue


Tämä koti poikkeaa edellisistä kodeista todella paljon.  Sisustus on rustiikkinen, minimalistinen ja teollisuustyylinen.  Putket on jätetty reilusti esille katossa, lattiat ovat varmasti alkuperäisiä ja kaikkia pintoja ei ole viimeistelty lainkaan.  Kylpyhuoneessa on mielenkiintoinen suihkuviritelmä ja pesuallas taitaa sekin kuulua alkuperäiseen kalustukseen.  Keittiökalusteiden taustaseinälle on kiinnitetty kuluneen näköisiä metallilevyjä ja keittiön kalusteetkin ovat kierrätystavaraa. Mielenkiintoinen sisustus ja asunto, itse en vain viihtyisi näin minimalistisesti sisustetussa kodissa.Minimalistic and rustic interior with industrial details.
Kuvat: Filippo Bamberghi

0 comments:

Post a Comment

 
Top