Koti Ranskassa - A Home in FranceTässä kodissa on yhdistelty taidokkaasti materiaaleja ja tyylejä.  Tummat pinnat luovat tiloihin syvyyttä ja katot on maalattu rohkeasti tummiksi.  Ruokailutilan valaisinratkaisu on mainio. Ensimmäisessä kylpyhuoneessa on hyvä pesuallasratkaisu. Ilmeisesti talossa asuu iso perhe.  Peilejä ei ole kiinnitetty seinään, vaan ne jätetty rennosti nojaamaan seinää vasten.  Jälkimmäisessä kylpyhuoneessa on taas tyylikkäät pesualtaat ja kultakehyksinen peili tuo tilaan ylellisyyden tuntua.  Seinänväriset pyöreät hyllytelementit sulautuvat seinäpintaan saumattomasti.  Olohuoneessa on hauska tauluidea.


A stylish home with dark colors, interesting details and materials.

Koti Espanjassa - A Home in Spain
Tämä Mallorcalla sijaitseva koti löytyi sattumalta moottoripyöräretkellä. Koti on sisustettu kodikkaaksi yhdistelemällä monenlaisia materiaaleja, tyylejä, rustiikkisia pintoja ja huonekaluja keskenään.  Metallisista valaisimista on tehty näyttävä yksityiskohta tilaan.

A rustic home in Mallorca.

Kuvat: Marc van Praag

Koti Amerikassa - A Home in USA

HomeDSGN


Taide toimii tämän New Yorkissa sijaitsevan modernisti sisustetun asunnon katseenvangitsijana kodin eri tiloissa. Olohuoneen seinällä on kehystettynä vanhoja intiaanipäähineitä, ruokailutilan seinällä isokokoinen värikäs teos ja eteisen seinällä taas mielenkiintoinen valokuvateos.  Makuuhuoneen katseenvangitsijana toimii  metallinhohtoinen tapetti.  Sisustuksen värit mukailevat teosten värimaailmaa ja ne luovat yhdessä tasapainoisen kokonaisuuden.


A modern home in New York has many interesting art works on the walls.Kuvat: Bruce Buck

0 comments:

Post a Comment

 
Top