Koti Espanjassa - A Home in Spain

AD


Tämä koti sijaitsee Valenciassa ja se on sisustettu todella mielenkiintoisesti. Korkeat huoneet ja kauniit lattiat tuovat tiloihin jo oman tunnelmansa, mutta värikkäät ja suurikokoiset modernit taideteokset luovat tämän kodin tunnelman.


Colourful modern art makes this home very special.


Kuvat: Belén Imaz
Koti Amerikassa - A Home in USA

AD


Tämä koti on sisustettu todella persoonallisesti, rennolla otteella ja erilaisia asioita yhdistellen.  Taideteokset ovat tässäkin kodissa tärkeässä roolissa.

An interesting home with many colorful details and art works.
Kuvat: Belén Imaz

Mielenkiintoisia töitä ja tiloja - Interesting art and interiors.


Lisää ideoita löytyy Art on the wall-kansiostani Pinterestistä.

More ideas on my Pinterest Art on the wall board.


via

via

via


Taidetta kotiin


Tämän päivän postaukseen tuli idea tästä saamastani kirjasta.  Olen aina ihaillut mielenkiintoisia kuvia, olivat ne sitten öljymaalauksia, grafiikkaa, painokuvia tai valokuvia.
Mielestäni taide on tärkeä osa kodin sisustusta.  Taide luo tiloihin syvyyttä, mielenkiintoa, kontrastia, väriä, tunnelmaa ja tyyliä. Teoksilla voi vaikkapa leikitellä, iloitella, liioitella, julistaa, rauhoittaa, värittää, kutitella älynystyröitä, alleviivata ja muistutella. Taulujen sijoittelulla ja taulujen koolla voidaan vaikuttaa lisäksi tilantunteeseen. Kodin seinille kannattaa ripustaa vain sellaisia teoksia, mistä aidosti pitää.

Koti + taide kirjassa opastetaan taiteen maailmaan ja taideteosten sijoitteluun kodissa. Kirjasta löytyy myös neuvoja perintöteosten ja uusien taidehankintojen yhdistämiseen, kehystämiseen ja ripustuskokonaisuuksien luomiseen.  Kirjassa päästään myös kurkistamaan 22 erilaiseen suomalaiseen kotiin ja miten taide tekee näistä kodeista ainutlaatuisia.0 comments:

Post a Comment

 
Top