Koti Hollannissa - A Home in the NetherlandsTämän Haagissa sijaitsevan kodin sisustuksessa on käytetty tummia seinäpintoja ja yhdistelty klassista, modernia ja vintagea keskenään.  Lopputuloksena on moderni ja konstailematon koti mielenkiintoisin ja humoristisin yksityiskohdin.

A home decorated with classic, modern and vintage.


Kuvat: Jansje Klanziga

Koti New Yorkissa - A Home in New YorkTämä koti Manhattanilla New Yorkissa on vuokrattavissa. Kuluneet puulattiat, vanhat tiiliseinät ja mustat ikkunapuitteet luovat tähän asuntoon teollista tunnelmaa. Sisustuksessa ei ole tärkeilty ja rentoa tunnelmaa on luotu erityylisillä huonekaluilla.

Beautiful wooden floors and old brick walls in this apartment located in Manhattan.
Koti Saksassa - A Home in GermanyTähän joen rannalla sijaitsevaan pieneen mökkiin on saatu tilantuntua maalamalla seinät valkoiseksi ja käyttämällä lattiassa vaaleaa linoleumia.  Seinien punaruskeiksi maalatut yläosat tuovat tiloihin ryhtiä samalla rajaten tiloja. Koti on kalustettu tunnelmalliseksi uutta ja vanhaa yhdistämällä ja somistettu nykyään niin monissa kodeissa näkyvillä taljoilla.  Pyöreässä ruokapöydässä on komea jalka. 

A cozy home by the river.


Kuvat: Marc Heldens


0 comments:

Post a Comment

 
Top