Koti Australiassa - A Home in Australia

The Design Files


Tämä Melbournen lähellä sijaitsevan talon rakentamisessa on otettu huomioon ekologisuus, sillä talon rakennusmateriaalit ovat kaikki kierrätettävissä.  Koti on sisustettu todella persoonallisesti ja sen huomaa jo eteistilasta.  Monellekaan ei varmaankaan tulisi mieleen kiinnittää nojatuolia kattoon. Katto- ja lattiamateriaalina käytetty vaneri luo rouhean vaikutelman yhdessä seinillä käytetyn kivimateriaalin kanssa kodin eri tiloissa.  Sisustuksessa on yhdistelty rennosti erilaisia kalusteita keskenään ja valaisimet tässä kodissa noudattavat samaa rentoa linjaa.

A rustic and very interesting home in Melbourne.Kuvat: Lucy Feagins


Sisustuksia valokuvaajan kansiosta - Interiors from a Photographer's Portfolio
Hotelli Tukholmassa - A Hotel in StockholmVanha 1910-luvulla rakennettu talo on muutettu tyylikkääksi ja persoonalliseksi hotelliksi. Ett Hem tarjoaa kotoista oleilua vierailleen, sillä se on kodinomaisesti sisustettu ja siellä voi oleilla kuin kotonaan: käydä jääkaapilla koska vain, lainata autoa, ulkoiluttaa koiraa tai katsella olohuoneessa televisiota.  Aamupalan voi syödä keittiön pöydän ääressä, kauniilla sisäpihalla tai sitten virallisemmin kirjastossa.  Hotellista löytyy myös kuntosali, sauna ja siellä voi järjestää kokouksia ja muita tilaisuuksia.

Staying at Hotel Ett Hem is like being guest in somebody's private home. Ett Hem is swedish and means home. The twelve rooms are all in different, and they all have the Scandinavian feel where beauty meets function.


Kuvat: Magnus Marding

0 comments:

Post a Comment

 
Top