Koti Espanjassa - A Home in Spain

Yellowtrace


Tämä Madridissa sijaitseva koti on sisustanut espanjalainen sisustussuunnittelija Erico Navazo. Hän jätti lattiat käsittelemättä ja seinät saivat pinnalleen pehmeän harmaavalkoisen sävyn kalkkimaalilla. Huonekalut ovat tyylillisesti erilaisia. Kokonaisuus on yksinkertainen ja rauhallinen.


This apartment in Madrid has timber floors, lime-washed walls and an eclectic mix of vintage, contemporary and avant-garde furniture pieces.  Kuvat: Juan BarajaModerni koti - A Modern HomeTämä koti on vanhassa varastossa ja tilan historiaa on tuotu sisustukseen pintoina - betonia, terastä ja rouheita pintoja. Kokonaisuus on höystetty ylellisellä marmorilla ja puulla.  Keittiö on jatkaa tyyliä selkeillä pinnoillaan.  Makuuhuone-vaatehuone-kylpyhuoneet yhdistää tilojen pituinen kaapisto.


A stylish modern in a old warehouse with large areas, industrial materials and sober luxury in the form of marble and wood.
Kuvat: Luc Roymans


Moderni koti - A Modern HomeTässä taas eilisen postauksen jatkeeksi 3D kuva sisustustoimiston suunnittelutyöstä.  Tässä asunnossa on ideana yhdistetyn keittö/olohuoneen viherseinät, jotka rytmittävät mielenkiintoisella tavalla upeaa jokinäkymää.  Kaunis puulattia sekä seinien puupanelointi tuovat lämpöä ja tunnelmaa modernisti sisustettuihin tiloihin.

Vertical gardening and views from the many windows in the living-kitchen area makes this modern home special and interesting.
Keittiöitä - Kitchens


Ideoita ja inspiraatiota.  Ideas and inspirations.


0 comments:

Post a Comment

 
Top