Koti Espanjassa - A Home in Spain

Micasa


Tähän kotiin on saatu persoonallista ilmettä maalamalla kaikki katot ja osa yläseinää vihertävän keltaisella.  Lisäksi kaikissa tiloissa on samanlainen kuviolaatta lattialla. Rapattujen seinien alaosaan on lisäksi maalattu leveä raita. Värimaailma tässä kodissa on todella hallittu ja muutamilla värikkäillä asioilla on tuotu tiloihin kontrastia.  Värimaailma ja pintamateriaalit ovat niin hallittuja ja samaa ideaa käytetty kaikissa tilossa, että voisipa melkein sanoa, että tämä asunto tuntuu jopa siinä suhteessa hilkun verran tylsältä.

A modern home with colouarful ceilings and beautiful floor tiles.

Koti myytävänä Tanskassa - A Home for Sale in DenmarkTämä talo näyttää ulkoapäin aivan satulinnalta ja on sisältä sisustettu kodikkaan kauniiksi. Vaaleat seinäpinnat ja tekstiilit yhdistettynä rustiikkisiin puupintoihin tekevät tästä kodista valoisan ja tunnelmaltaan rauhaisan.  Takkahuoneen mukavan näköiset nojatuolit aivan kutsuvat käpertymään syliinsä tuulisina ja pimeinä syys-iltoina lämmittävän takkatulen loisteeseen.

A beautiful home with lot of light, rustic wood, bright walls and textiles.


Koti Ranskassa - A House in FranceKun tämän talon omistajat ostivat paikan vuonna 1998, oli se ollut asumattomana 50 vuotta ja puoliksi raunioitunut. Vuosien kunnostusurakan jälkeen heillä on nyt käytössään pinnoiltaan kauniin rustiikkinen koti, johon valitut huonekalut luovat mielenkiintoisen kontrastin.

A beautiful rustic french farm house.


 Kuvat: Andrea Wyner

0 comments:

Post a Comment

 
Top