Koti Australiassa - A Home in AustraliaTässä Sydneyssä sijaitsevassa kodissa asuu huonekalusuunnittelija perheineen.  Koti on sisustettu boheemisti ja tyylejä sekoitellen. Sisustuksesta löytyy värikkäitä tekstiilejä, joukoittain viherkasveja ja käsintehtyjä puuhuonekaluja.  Kokonaisuuden höystää vielä runsas määrä arvokasta perintötavaraa ja keräilylöytöjä.  Talon isäntä on suunnitellut ja valmistanut itse lähes kaikki kodin huonekalut.

This Sydney located home is bohemian and eclectic family home.


Kuvat: Lucy Feagins
Koti Espanjassa - A Home in Spain
Vanhasta ränsistyneestä talosta Barcelonan lähettyvillä muokkaantui remontissa viihtyisä koti.  Koti on sisustettu värikkäillä tekstiileillä ja erityylisillä huonekaluilla.

A cozy, rustic and colourful home near to Barcelona.Ideoita ja inspiraatiota: Puu - Ideas and Inspirations: WoodKäsittelemättömät puupinnat eivät ole enää vain osa kesämökkien sisustusta, vaan ne ovat nykyään täysin salonkikelpoisia myös kaupunkikodeissa. Puupinnat luovat mielenkiintoisen kontrastin moderneihin tiloihin, tuovat väriä ja kuviota ja isoina pintoina vaalentavat ja avartavat tiloja.  Ne ovat myös mielenkiintoinen materiaalipari monen muun materiaalin ja värin kanssa.  Ne tuovat raikkautta, ilmavuutta, urbaniutta sekä nuorekkuutta tiloihin. Olen kerännyt tähän koosteen erilaisista käyttökohteista. 


 via
0 comments:

Post a Comment

 
Top