Ja tuulet ne vain jatkuvat. Tässä rannalla huomaa pienetkin tuulenvireet. Ainoa tuuli joka meille ei sovi, on länsituuli. Vesikin on nyt todella korkealla. Yleensä se on jäiden sulamisen jälkeen hetkellisesti näin korkealla. Ensi keväänä taitaa meillekin olla tiedossa jonkinasteinen vedenpaisumus!
Täällä alkoi aamu muutenkin "tuulisesti". Herra H (mustavalkoinen) tuli aamulenkiltä kaula ruskeaan ja ihanalle tuoksuvan aineeseen sonnustautuneena. Eipä muuta kuin suoraan suihkuun. Pesun ja kuivauksen jälkeen ihan ilman näkyvää syytä Herra H alkoi kurittaa Herra M:ää (joka ei todellakaan ollut tehnyt yhtään mitään!). Siis kauhea koiratappelu. No, se nyt meni niin kovaksi rähinäksi, että mentiin väliin. Toisen suuhunkin oli tullut haava ja molemmat oli aika verisiä...No takaisin suihkuun. Tilanne on rauhoittunut,mutta pikkuisen kireä ilmapiiri täällä vielä on. Molemmat ovat tässä pöydällä nytkin kun kirjoitan. Olen laittanut tyynyt tietokoneen viereen ja siinä on mukava maata ja katsella ulos. Varsinkin Herra H katselee kiinnostuneena valtakuntaansa. Vaikea vain tässä on välillä kirjoittaa kun koira makaa näppäimistön ja meikäläisen välillä.

Ostin tämän enkelin pari vuotta sitten joululahjaksi itselleni. En varsinaisesti keräile enkeleitä, eikä niitä minulla kovin montaa olekaan, mutta aina silloin tällöin löytää kauniin tai hauskan enkelin. Tämä enkeli on minusta todella kaunis. Pidän näitä enkeleitä esillä ympäri vuoden, tosin olen sijoittanut ne kaikki periaatteessa vierashuoneeseen. Sieltä haen niitä sitten joulusomistuksiin. Vierashuonetta voisi kutsua oikeastaan enkelihuoneeksi. Sänkyjen päädyssäkin on seinällä kaksi jättimäistä enkeliä. Laitan kuvan niistä kun saan aikaiseksi sen ottaa.


Tässä vielä yksi kaunis neitokainen. Näitä voi vain aina ihastella, kuinka taivasti ne on tehty. Olisi hauska osata tehdä tälläisiä itsekin.

0 comments:

Post a Comment

 
Top