Tässä meidän myrtsi kaktustyttö. Tänään oli muutaman tunti aurinkoista ja piti heti käyttää tilaisuus hyväksi ja näpätä tästä kaktustontusta kuva. Pitäisi laittaa toisenlainen ruukunsuoja, mutta en ole ehtinyt siihen paneutua. Tuo lasinen on ihan tavallinen tuikkukippo eikä ole maailman kauneimpia.Keltaisen talon keltainen halli.

Tuolla nurkassa oleva kirjoituspöytä on eräs äitini vanhoista mööpeleistä. Se on siellä koska en ole keksinyt sille parempakaan paikkaa ja se ei mahdu minnekään muualle ilman suuria huonekalujen muutosoperaatioita. Koirien korilla on sen alla paikka ja aina siellä jompikumpi nukkuu. Siitä on suora sihti ulko-ovelle l.todella hyvä vahtipaikka. Sohva oli talossa kun muutettiin tänne. Sille en ole tehnyt yhtään mitään. On alunperin ollut harmaa ja joku on jossain vaiheessa maalannut sen valkoiseksi. Kuten moni muukin täällä ollut huonekalu.


Tein tälläisiä kylttejä jonain vuonna. Tämä löytyy keittiön joulukuusesta.

Kuten myös nämä. Siinä on itse tehdyt nalle, sydän ja mansikka. Vanhasta pahvilaatikosta leikkasin sydänkuvion ja päällystin silkkipaperilla. Helppo ja nopea askartelu. Mitä paksumman haluaa, liimaa vain useita kerroksia yhteen. Liimapuikko on ehdottomasti helpoin ja paras tapa liimata silkkipaperia pahville. Paperi kannattaa rypistää ennen liimausta ihan pieneksi mytyksi ja avatessa vain hieman siloitella sitä. Liima taas kannattaa levittää pahville ja painella silkkipaperi siihen sitten kiinni. Ryppyisellä paperilla saa paljon mielenkiintoisemman pinnan. Sydämiä voi sitten ripustella kuuseen tai laittaa koristeeksi lahjaan, kranssiin, korttiin jne.

0 comments:

Post a Comment

 
Top