Tilasin monta vuotta sitten Ruotsista askarteluliikkeestä muotin, jolla saa tälläisiä muoreja aikaiseksi. Liimasin pään kiinni kuivattuun appelsiininsiivuun ja laiton sisalnarusta ripuistuskoukun. Tuli hauskoja kuusenkoristeita. Kaikki mummelit ovat aivan erinäköisiä, vaikka ne on tehty samalla muotilla. Aika hurjan näköistä porukkaa näin läheltä katsottuna. Pitäisi katsoa onko koko firmaa enää olemassakaan ja olisiko heillä muita näitä kasvomuotteja (oma on mennyt hukkaan!). Voisi taas pitkän tauon jälkeen väsätä näitä.

Laitoin tänään tälläiset koristeet jokaiseen ruokasalin tuoliin. Olen monta vuotta aikonut koristella tuolit jotenkin ja ikinä en ole ehtinyt sitä tekemään. Aion koristella aattona pöydän samoilla väreillä.
"Löysin" kellarista jätesäkillisen (meidän kellari on niin täynnä rojua, että ne on jo itse tulossa pois sieltä portaita ylös kun on niin ahdasta!) havuköynnöksiä ja kransseja. Pitää niitä vielä laitella jonnekin. Olisi ihana kun voisi laittaa aidot köynnökset ja kranssit luomaan tuoksua ja tunnelmaa. Tosin ne eivät muutaman sisälläolopäivän jälkeen olisi enää kovin kauniita!


Tämä on niitä harvoja tonttukoristeita mitä meillä on. Laitoin sen tämä vuonna seisomaan kauniin kristallikranssin keskelle ja koristeeksi siihen vielä pari kuusenpalloa ja -tähteä.

0 comments:

Post a Comment

 
Top