Sain hauskan ideakirjan tänään Rapidilta. Olin aivan unohtanut tilanneeni koko opusta muutama viikko sitten Rapidin kotisivuilta http://www.isaberg-rapid.com/LitiumInformation/site/page.asp?page=3. Kirjassa on ideoita liimapistoolin ja niittaajan käytöstä. Ei mitään maailmaa mullistavia ideoita ja samat ohjeet ja kuvat löytyvät netistäkin. Hauska katselukirja (46 sivua) kuitenkin, eikä maksanut mitään.
Liimapistooli ja niittari ovatkin muuten joka naisen perustarvikkeita ja ilman niitä olisi monta kertaa ollut totaalisesti pulassa! Kuinka monta kertaa onkaan tullut vaihdettua tuolien päälliset, askarreltua kaikenmaailman juttuja kuivakukka-asetelmista joulukoristeisiin. Viime vuonna sijoitin lottovoittoni (20€!!) järeämpään liimapistooliin - olin pärjännyt siihen asti pienemmällä ja sirommalla laitteella. Nyt voi helpommin tehdä isompia juttuja!


Tässä (ei niin onnistunut otos) kirjan kuvitusta. Juomalasit, lautasliinapidikkeet ja tuolien selkänojissa olevat kankaat on koristeltu kullanvärisellä liimalla.

0 comments:

Post a Comment

 
Top