Jouluaatosta selvitty jälleen kunnialla, kotiväki täytetty jouluruualla, lahjat jaettu ja kilttejä on ilmeisesti tultu taas oltua...Tänään oli pakko tehdä jotain, ei osaa vain olla, joten vietin hetken uuden, pienen ja sievän kamerajalustani kanssa. Ajattelin tänään esitellä aiemmin mainitun nukkekotini asukin herra Jeff G:n koiransa kanssa.Tässä siis muutaman tämän päivän otoksista:Tässä Jeff istuu työhuoneessaan uskollisen ystävänsä Koiran kanssa. Työhuone on sisutettu miehekkääseen tyyliin, kuten myös kaikki muut tilat. Parketin sävy jatkuu seinien puupaneloinnissa. Seinien yläosa on tapetoitu vihreällä Designers Guildin tapetilla ja huonekalujen silkkiverhoilu noudattelee samaa vihreää sävyä. Jeff on erittäin kiinnostunut sisustamisesta ja hän on täyttänyt kotinsa keräilemillään antiikkikalusteilla ja -tavaroilla. Hänellä on ollut apunaan kodin sisustamisessa kuuluisa sisustussuunnittelija, joka on suunnitellut monien elokuvatähtien koteja.

Kuva keittiöstä. Jeff on erittäin innokas harrastelijakokki ja loihtii kuvausten välillä aina ranskalaisen keittiön erikoisuuksista meksikolaisiin tulisiin herkkuihin asti laajalle ystäväpiirilleen. Keittiö on suunniteltu yhdessöoloa varten: siellä vieraat voivat istuskella mukavasti hyvää kalifornialaista viiniä maistellen ja seurustella samalla ruokaa valmistavan isäntänsä kanssa.

Jeff lemmikkinsä Koiran kanssa itse valmistamiensa herkkujen keskellä.

Jeff harrastaa kodin kunnostamista ja mielellään nikkaroi kaikenlaista. Koko ajan on meneillään monta projektia ja kuten Jeff sanoo: vanhassa talossa aina joku paikka kaipaa kunnostusta!

0 comments:

Post a Comment

 
Top