Tänään oli pakko tehdä tälläinen. Keksin tämän yöllä kun en saanut nukuttua. Herra M heräsi klo 3 ja halusi ulos ja pakkohan se oli päästää. Ja kuten arvata saattaa, sen jälkeen ei heti saanut nukuttua. Herra M:llä on jostain kehittynyt tapa olla herättämättä yöllä kun pitää päästää pisulle. Se vain hyppää sängystä ja lähtee hipsimään alakertaa kohti ja itse vain pitää tajuta herätä siinä vaiheessa. Herra H tulee sentään sängyn viereen tekemään asiasta ilmoituksen. Heräsin/nousin tänään vasta puoli 11. Yleensä olen ollut siinä vaiheessa jo monta tuntia pystyssä. Ei sitten ole ehtinyt tekemään kaikkea sitä mitä tälle päivälle oli suunnitellut. No, huomenna on uusi päivä ja jouluunkin aika lasketaan vielä päivissä.Tämän viikon koiratappelusta tuli Herra M:lle haava ylähampaiden taakse kitalakeen ja korvassa oli pari hampaan jälkeä. Pallolla ei ole sen jälkeen leikitty , koska suu on hieman arkana. Muuten on ihan hulluna palloihin. Yritti eilen illalla ottaa varovasti pallon suuhun mutta eihän siitä oikeen mitään tullut. Tuossa on viime kesältä herrasta vauhtikuva, pallon perässä mennään niin että viuhuu!

Herra H:n kesä kului taas vedenalaista elämää tutkien. Saattoi kahlailla monta tuntia vedenrajassa ja kaikenlaista vihreää syöden ja tehden välillä tarkoin (hmm..) suunnattuja tehoiskuja kaloja kohti.


Ostin viime joulun alla näitä trendikkään värisiä joulupalloja. Minulla sattui olemaan vanha "taulu" joka sopi niiden väriin täydellisesti. Taulun olen tehnyt vanhoista pahvilaatikon paloista liimaamalla monta päällekkäin ja tekemällä liimapistoolilla kohokuviot sekä päällystämällä kaiken silkkipaperilla. Lopuksi vielä maalasin kultaisella värillä kohokuviot (kuiva pensseli ja hennosti sivellen!) Keskellä olevan kuvan olen tehnyt kipsistä askareluliikkesetä ostamallani enkelimuotilla. Päällystin senkin silkkipaperilla ja maalasin hennosti kullalla. Kehyksen olen vielä koristellut turkoosin värillä lasikivillä.

0 comments:

Post a Comment

 
Top