Eteistilan sisustamiseen inspiraatiota Living Etc-lehdestä.

Hallway ideas from the Living Etc magazine.


Valkoista valkoisempikin tila! Eteisen portaiden alle jäävään tilaan on saatu kätevästi sijoitettua pieni vaatesäilytys tms. tila.


Eteisen ikkunaan on verhon sijaan kiinnitetty punaiseksi maalattu metallinen koriste. Hyvä idea mikäli tilaan halutaan luonnonvaloa ja tarvitaan kuitenkin jonkinlaista katseen suojaa.


Tällaisen olen halunnut tehdä jo todella kauan! Eteisen seinään on piirretty vedenkestävällä tussilla mielenkiintoinen kuva. Tällaiseen kun kyllästyy, ei kun maalaa seinän vain uudestaan.Rönsyilevää tunnelmaa ja värikkäitä yksityiskohtia.


Vanhaa tyyliä modernilla otteella.


Tämän naulakon voisi helpolla itsekin rakentaa.


Miksei näinkin voisi hyödyntää ulko-oveaan?


Modernia tyyliä kalusteilla ja sisustuksen yksityiskohdilla.
Värikäs naulakko tuo väriä tilaan.

Tässä taas eteistiloja My Home Ideas-lehden kuvagalleriasta.

Entries and hallways from the My Home Ideas magazine.

Eteiseen kaivataan aina laskutilaa avaimille, postille, kännyköille jne. Jonkinlainen istumapaikkakin olisi hyvä järjestää. Toisessa kuvassa eteiseen on tehty viihtyisä oleskelutila.
Huomaa siniseksi maalattu katto!

Tässä on todella erikoinen ratkaisu eteiseksi.


Tässä on hyödynnetty porrasseinä säilytykseen. Erillistä kirjahyllyä ei tarvita ja olohuoneen puolelta jää tilaa käytettäväksi muuhun. Talonrakennus/kunnostusprojekteissa kannattaa aina miettiä tällaisiakin mahdollisuuksia.


Erilaisilla pintamateriaaleilla on saatu tilaan mielenkiintoa ja tunnelmaa.

Hyvät säilytyskalusteet ovat eteisen toimivuutta ajatellen ensiarvoisen tärkeitä. Tavaramäärä sanelee tietenkin säilytystilan tarpeen ja jos on mahdollisuus säilyttää edes osa tavaroista muualla, voi eteiseen riittää näinkin vaatimaton varustus. Kiinteä penkki on hyvä ratkaisu, alle voisi vielä sijoittaa pyörillä varustetut laatikot ja vaatekoukkujen yläpuolelle sijoittaa hylly hattuja yms. varten.


Hauska idea rakentaa puulevyistä koko seinän kokoinen naulakko. Panelointi tms. on käyttöystävällisempi pinta tapetteihin verrattuna ja maalipintaan verrattuna se tuo tilaan taas tunnelmaa. Penkki toimii hyvänä istumapaikkana ja laskutilana.
Isoon eteistilaan voi sijoittaa vaikkapa pienen työtilan.

Eteisen suunnitteluun kannattaa paneutua huolellisesti. Säilytysratkaisut ovat tietenkin ykkösasia kuten myös hyvä valaistus. Kuitenkaan ei saa unohtaa estetiikkaa; onhan paljon miellyttävämpi tulla kauniiseen tilaan.

0 comments:

Post a Comment

 
Top