Huomasin juuri, että tämä on 1001. blogitekstini! Eli on näitä juttuja tullut vuosien varrella muutamista pidemmistä pausseista huolimatta tullut jonkin verran tehtyä. Todella paljon aikaa ja vaivaa on näiden juttujen etsimiseen käytetty, mutta työ jatkuu edelleen samalla innolla kuin aloittaessani tämän blogin joulukuussa 2006.

Blogi muokkaantui hyvinkin nopeasti leikekirjanomaiseksi sisustusblogiksi alun "haparoinnin" jälkeen. Ajattelin nimittäin, ettei ketään voi kiinnostaa arkipäiväiset tekemiseni ja tuntui oudolta kertoa omista asioista täysin kasvottomalle lukijakunnalle ja oliko niitä lukijoita edes? Ammatillisessa mielessä sain tämän tekemisestä tällä tavoin paljon enemmän irti ja henkilökohtaisella tasolla taas saan tyydytettyä kauneuden ja visuaalisuuden kaipuutani sekä innostustani uusia asioita kohtaan.

Ja olen todella iloinen ja onnellinen siitä, että nämä "löytöni" ilahduttavat myös muita ja voin jakaa innostukseni hauskoihin ja mielenkiintoisiin asioihin blogiani seuraavien ja täällä vierailevien kanssa:) Toivottavasti saatte tästä "harrastuksestani" jatkossakin iloa ja hyötyä löytämällä omiin projekteihinne ideoita ja inspiraatiota !

Kunnian tämän päivän blogiaiheena saa ruotsalainen Sia. Tässä kuvakooste syksy uutuustuotteista. Olen aina pitänyt heidän valikoimistaan ja paljon kaunista on taas tarjolla. Musta ruokailutila on todella onnistunut ja alimman kuvan kyltin toteamus ei voisi osua oikeampaan!

Beautiful items from the Swedish Sia.0 comments:

Post a Comment

 
Top