Vihdoinkin on ovet huomioitu hyvänä sisustuskohteena. Valokuvatapeteista laitoin muutaman esimerkin jokin aika sitten ja tässä lisänä Sensunelsin mainioita ovi-ideoita. Näillä saadaan tilaan todella mielenkiintoa, voidaan korostaa tilan tyyliä ja tunnelmaa, tehdä värivalintoja tai luoda kontrastia sisustukseen. Englannissahan on jo maailmansivu maalattu sisäovet sopimaan sisustuksen muuhun väritykseen. Ovet puoliskot on siis voitu maalata ihan eri väreillä. Tarkoituksena on ollut "hävittää" ovi maalaamalla se seinän väriseksi. Nämä uudet ideat toimivat aivan päinvastoin - ovista tehdään varsinaisia katseenvangitsijoita tilaan!

Interesting new door decorating ideas from Sensunels.Laitoin tähän vielä muutaman hyvän videolinkin ihan muista asioista. Ensimmäisessä kerrotaan värivalinnoista ja toisessa kodin muutoksesta.
Tässä värien käytöstä video.

Jos on aikaa ja kiinnostusta, kannattaa lisäksi käydä katsomassa Before and After-lehden video Family friendly home tour. Siellä on hyvä idea olohuoneen takkaseinästä. Koko seinä on hyödynnetty ja siitä on saatu kaunis katseenvangitsija tilaan. Perinteisten takaneduslaattojen tilalla käytetty iso kivi on myös hyvä ja erilainen idea. Eipä ole minun silmiini aiemmin sellainen idea osunut. Videolta löytää muitakin hyviä sisustusvinkkejä. Monella on tilaa vievä koiranhäkki kotona kodinhoitotilassa tms. Tässä kodissa ongelma on ratkaistu rakentamalla oma paikka koiralle. Hyvä idea panna korvan taakse!

0 comments:

Post a Comment

 
Top