Ruotsalaisen sanomalehti Expressenin nettisivuilta ja sieltä Leva & bo osiosta löytyi näin mielenkiintoinen kuvasarja keltaisella värillä sisustamisesta. "Siivosin" samalla kuva-arkistoani ja laitoin tähän mukaan muitakin ideoita keltaisen värin käytöstä.

Yellow interior design ideas from the Swedish newspaper Expressen.


Tässä lisää ideoita ja inspiraatiota:
Kauniiseen ja rauhalliseen työtilaan on saatu keltaisella tapetilla mielenkiintoa ja iloisuutta. Punainen toimii kokonaisuudessa mainiona tehostevärinä. Tästä kuvasta huomaa erinomaiseti sen, että yksityiskohdilla on merkitystä: kukkamaljakko on tärkeä tekijä kokonaisuudessa. Myös kukkien värillä on merkitystä tässä sisustuksessa ja vain jo yhdellä punaisella kukalla maljakossa sidotaan tehostevärit (tuoli, verhojen koriste ja kukka) toisiinsa. Kuva: Wohnidee.
Keltaiset ovet ja keittiössä syvennyksen tausta tuovat tilaan kontrastia ja väriä. Kuva: The Cool Hunter.

Kaunis keltaisilla yksityiskohdilla höystetty tila Martha Stewart Living lehdestä.

Keltaista on käytetty pieninä ripauksina tässä muuten täysin valkoisessa tilassa. Tällaisista erimerkeistä huomaa erityisesti sen, kuinka silmä "noukkii" nämä yksityiskohdat. Kuva: Paul Barbera.

Voimakas keltainen seinällä luo mielenkiintoisen kontrastin vuodetekstiilien kanssa. Samaa keltaista löytyy pussilakanan kuviosta. Toisen kuvan keltainen/harmaa luo taas hyvän väriparin. Kuvat: Blissliving Home.

Tässä keltaisessa makuuhuoneessa on hauskasti yhdistetty erilaisia kuvioita ja värejä. Harmaat tyynyt ja yöpöydät antavat hyvää ryhtiä keltaiselle kokonaisuudelle. Päiväpeitto on todellla kaunis.
Kuva: Decorati.
Kutsuvan näköinen keltainen sohva Conran Shopista.
Tunnelmallinen keltainen makuuhuone Better Homes and Gardens-lehdestä.

Maalattu ympyrä seinällä toistaa hauskasti pöydän muotoa ja tuo hylly taas tekee kokonaisuudesta visuaalisesti mielenkiintoisemman. Kuvat: VT Wonen

0 comments:

Post a Comment

 
Top