Helmijoki kuulostaa kaukaiselta, eksoottiselta ja se tuo tietysti mieleen helmiaarteen sisäänsä kätkevät simpukat.  Ja niin voisi sanoa sisustustavaraa tarjoavasta Helmijoki yrityksestäkin - sijaitseehan yritys kaukana eksoottisessa Kiinassa ja aarteita yrityksen nettikauppaan keräävät paikan päällä sisustuksen ja designin ammattitiimi Anni, Jarkko ja Mikko.

Yrityksen toimintaperiaatteena on tarjota sisustustavaraa edullisin hinnoin ja hyvin kanta-asiakasehdoin.  Tuotevalikoima halutaan pitää kiinnostavana - uutta tulee lisää koko ajan.  Toimitukset ja tuotteiden laatu pystytään varmistamaan toimimalla henkilökohtaisesti paikan päällä. Luotettavuus, turvallisuus ja eettiset toimintatavat ovatkin yrityksen kulmakiviä.

Kaukaisesta sijainnistaan huolimatta Helmijoki on kotimainen nettikauppa, kaikki maksut tapahtuvat turvallisesti Suomen verkkomaksut Oy:n palvelun kautta ja yritys noudattaa yleisiä Kuluttajaviraston laatimia säännöksiä nettimyynnistä.   Kotimaisista nettikaupoista Helmijoki poikkeaakin vain tavaroiden toimitusten osalta: kaikki tavarat lähetetään suoraan paikanpäältä.  Toimitusehtoihin kannataa tutustua yrityksen kotisivuilla.  Aika hurjaltahan tavaroiden tilaaminen maailman toiselta laidalta asti kuulostaa, mutta tilaaminen ja toimitukset on tehty asiakkaille helpoksi ja turvalliseksi.

Kiina on nykyään johtava sisustustavaroiden valmistusmaa, siellä valmistetaan kuuluisien brandien huipputuotteet, alemarkettien massatuotteet ja kaikkea siltä väliltä.  Monet valmistajat ovat siirtyneet kuitenkin pienempien laadukkaiden erien valmistamiseen ja Helmijoki tarjoaakin asiakkailleen näiden valmistajien kauniita ja kestäviä tuotteita.

Tässä muutamia makupaloja yrityksen valikoimista ja esittely erilaisista tuoteryhmistä.  Helmijoen sivuilta löytyy tyylikkäitä ja kauniita sisustustavaroita ja paljon muutakin mielenkiintoista.  Lapsille ja lapsenmielisille on tarjolla hauskoja pehmoeläimiä ja tuotesarjoja.  Itse olen heikkona kiinalaisiin ruukkuihin ja uskon, että kokoelmani kasvaa taas mahdollisesti muutamalla kappaleella.  Lisäksi ihastuin välittömästi harmaisiin liskopurkkeihin. Kannattaa piipahtaa ja ihastua!

Kuvat: Helmijoki


Postauksen on sponsoroinut Helmijoki.


Mikäi olet kiinnostunut esittelemään tuotteesi/yrityksesi Viikon vinkissä, ota yhteyttä sähköpostitse.

0 comments:

Post a Comment

 
Top