Espanjalaisen suunnittelutoimisto Ábatonin projektikansiosta tyylikkäitä sisustuksia. Paljon harmaita laattoja, betonia, puuta, vintagea, moderneja huonekaluja ja muutama värikäs yksityiskohta.

Stylish interiors from the Spanish design studio Ábaton.


Valkoinen koti


Italialaisen suunnittelija Paola Navonen suunnittelema moderni koti.  Teolliseen ja rustiikkiin tyyliin sisustetusta kodista löytyy 500 neliötä yhtenäistä tilaa.
Kodissa on paljon kiinnostavia yksityiskohtia ja aivan ensimmäiseksi huomioni kiinnittyi upeaan ruokapöytään.  Se on tehty aivan mahtavan leveistä laudoista ja painaakin varmasti jonkin verran!  Toinen asia mihin kiinnitin huomiota,  on ruokailutilan erottaminen muusta tilasta mielenkiintoisella laatoituksella. Lattialaatoituksen aaltoilevat reunat luovat samalla hienon kehyksen ruokailuryhmälle. Seinään nojaavat valaisimet on myös kiinnostava yksityiskohta ja toistolla on tila saatu hyvin hyödynnettyä.  Isot valkoiset kangasvalaisimet ruokapöydän yllä tuovat isoon tilaan taas pehmeyttä ja täyttävät hyvin korkeaa avointa tilaa.
Asunnon kylpyhuonetila on myös mielenkiintoinen - vanhalla pöydällä on piirakkavadin näköinen pesuallas ja mustilla laatoilla päällystetty suihkutila tuntuu imaisevan pesulla olijan sisuksiinsa!

An interesting modern home designed by Italian designer Paola Navone.


 Kuvat: Maz Zambelli0 comments:

Post a Comment

 
Top