Tätä päivää on odotettu kauan ja hartaasti - Vaasan asuntomessut ovat vihdoinkin "messuiltu"! Yli vuosi tässä vierähtikin niitä touhutessa ja olo on tällä hetkellä hieman epätodellinen. Kuukausi tuli seisottua vielä paikanpäällä opastamassa ja nyt pitäisi sitten palata hiljalleen "normaaliin" elämään. Rankkaa on ollut mutta todella hauskaa! Sain ilon työskennellä messuilla aivan mahtavien nuorten ihmisten kanssa: kiitokset ja halaukset Annika, Timo, Riina, Pauliina, Kirsi ja Maija! Kaikki asiat hoidettiin heti oma-aloittteisesti, asioista otettiin välittömästi selvää, hyvää tuulta ja huumoria riitti kaatosateista, kymmenistä tuhansista kävijöistä, raskaista päivistä, kylmistä päivistä (+15 astetta sisällä ja hiukset vain liehuivat läpivedosta...), tungoksesta, hälystä ja kaikesta muusta huolimatta!
Kiitos vielä kaikille messukävijöille kannustuksista ja toivotuksista - sain todella paljon positiivista palautetta kaikista neljästä kohteestani.
Tänään on ollut talojen tyhjennys käynnissä täydellä teholla - toisaalta todella haikeaa nähdä kauniisti sisustetut tilat jälleen tyhjinä.

Tässä vielä joitakin TV-talon sisustuskuvia. Tämä projekti oli todella mielenkiintoinen ja haastava jo senkin vuoksi, että se oli koko ajan niin julkinen. Lisätyötä teetti äänestysvaihtoehtojen suunnittelu, erittäin tarkkojen kuvien teko 3D kuvia varten ja jopa tekstien muokkaus ehdotuksiin.
Talo valmistui, kuten niin moni muukin messutalo, viimeisillä minuuteilla ja sisustusta pääsi viimeistelemään vasta muutamia päiviä ennen messujen alkua. Voisi sanoa, että viimeisinä päivinä oli "hieman" kiire kun piti saada neljä kohdetta valmiiksi todella lyhyessä ajassa.

Kiitos teille kaikille, jotka olette kommentoineen postauksiani - en ole valitettavasti ehtinyt niihin kovin paljon vastailla. Ja erityiset kiitokset kahdelle bloginpitäjälle tunnustuksista! Laitan ne tänne heti kun saan loput messutouhut hoidettua.


Poreammehuone

Yläkerran WC

Makuuhuone

Työhuone

Biljardihuone

Yläaula


ViherhuoneRuokailutila ja keittiö
OlohuoneAlakerran WC


Vierashuone0 comments:

Post a Comment

 
Top