Loman ensimmäinen päivä alkoi kunnon kaatosateella ja ukonilmalla! Lomasta nyt ei ehkä ihan kannata puhua, töitä joutuu silti jonkin verran tekemään. Kotona tehtäviä hommia riittää myös roppakaupalla - kesän aikana ei ole ehtinyt messujen takia tekemään yhtään mitään. Makuuhuoneen ja työhuoneen tapetointi olisi lähinnä edessä. Saapi nähdä mitä ehtii ja jaksaa tehdä.

Joulukodin somistusta olen jo alkanut suunnitella ja pitäisi nyt loman aikana saada jotain tehtyäkin. Joulukoristeita on kellarissa riittämiin, mutta jotain uutta olisi taas hauska tehdä. Töihin kun taas menee, ei aikaa ja jaksamista enää ole jokaiseen asiaan. Ihan niin "jouluhullu" en sentään ole, että näin aikaisin aloittaisin joulun suunnittelun - Avotakka tulee alustavien suunnitelmien mukaan tekemään joulukodistamme jutun ja kuvaukset ovat jo lokakuussa. Eli yritän täällä päästä jo jonkinlaisista joulufiiliksistä kiinni sen vuoksi.
Viikonlopuksi kuitenkin on suunnitelmissa lähtö kohti Helsinkiä. Suosikkibändilläni The Casbahilla on keikka siellä lauantaina. Vanhempi pojistamme aloittaa opiskelun Helsingissä ja olisi muuttokuorman vienti tälle viikolle vielä edessä. Kun lisäksi on vielä Forma-messut tulevana viikonloppuna niin saa kätevästi monta asiaa kerralla hoidettua!

Tässä maanantain iloksi ideoita ja insipiraatiota ruotsalaisen Expressen-sanomalehden nettisivujen Leva & bo sivuilta. Kannattaa käydä kurkkailemassa, sieltä löytää kaikenlaista mielenkiintoista katsottavaa.
0 comments:

Post a Comment

 
Top