Näiltä lautasilta kun söisi, niin kaikki ateriat olisivat juhla-aterioita! Lisää ihanuuksia löytyy Rosannan kotisivuilta. Tiskikasakin tiskipöydällä olisi suorastaan jo taiteellinen... Miksi muuten kaikkien astioiden pitäisi olla samanlaisia? Kesähuvilallamme oli aikoinaan kaikki kupit ja lautaset erilaisia ja eipä se tahtia haitannut yhtään.

Olin alkusyksyllä mukana erään yhdistyksen retkellä Närpiössä Lind´s Kök nimisessä kasvihuoneeseen tehdyssä tilausravintolassa. Siellä oli jälkiruokalautasissa monta erilaista kuvioita ja se oli todella hauska idea. Ja kun söi vielä hauskoilta lautasilta maailman parasta tomaattia sisältävää tiramisua... (hei, me olimme Närpiössä...). Jokainen suupala piti nauttia hitaudella ja hartaudella sekä yrittää siten pitkittää makuelämystä. Siinä vaiheessa oli nimittäin jo aika täyteläinen olo eikä tilaa yksinkertaisesti sen tarjoilun jälkeen enää kovin paljoa vatsassa ollut!!

Vieläkin porukan kanssa muistellaan kaiholla niitä ruokia - mansikoita salaatissa, tomaattileipää ja kaikkia niitä ihania kasvisruokia mitä siellä oli tarjolla. Olin juuri ollut sukukokouksessa Helsingissä joka pidettiin ravintola Sipulissa (eikö se ole joku vähän fiinimpi paikka?) ja niiden mömmöt ei päässeet lähellekään Lind´s Kökin tuotoksia. Siellä oli muuten pieni myymälä jossa myytiin tomaattiglögiä, tomaattikastiketta jäätelölle jne. Pakko päästä sinne vielä joskus!!0 comments:

Post a Comment

 
Top