Uusimmassa Better Homes and Gardens lehdessä fiilisteltiin musta/valkoinen trendiväriyhdistelmällä. Kivaa ja "freessiä" kun ne yhdistetään pastellivärien kanssa.
Mustasta väristä tulee 80-luku mieleen ja ensimmäiseen kotiimme hankitut ruokapöydänkalusto, valaisimet ja olohuoneen kaapistot. Kaapistot ovat siskolla, valaisimet työhuoneessa ja ruokapöytä jossain kellarin uumenissa. Tuolit ovat väliaikaisessa säilytyksessä makuuhuoneessa. Eivät sovi sinne/meille yleensäkään ja odottavat vain uutta sijoituspaikkaa. Tuolit olivat siskolla lainassa jonkin aikaa ja kun saimme ne takaisin, eivät enää mahtuneetkaan takaisin kellariin, missä olivat alunperin olleet säilytyksessä...
Tuttu paradoksi siis: ei malta heittää hyvää ja käyttökelpoista pois! Eihän sitä ikinä tiedä vaikka joskus tarvisikin...Hyvä ja "raaka" neuvo tosin on: jos ei osaa kahdessa sekunnissa päättää, tarvitseeko jonkin tavaran, niin kannattaa heittää/antaa/lahjoittaa se pois! Pitäisi kai itsekin alkaa noudattaa tätä huushollin ylimääräisestä rojusta hyvin nopeasti tyhjentävää neuvoa?0 comments:

Post a Comment

 
Top