Koti Australiassa - A Home in Australia

The Design Files

Tämä Melbournessa sijaitseva koti on modernisti sisustettu ja tunnelmaltaan rento ja kodikas. Seiniltä löytyy runsaasti mielenkiintoisia teoksia. Talon isännän yritys myy vintage julisteita ja se näkyy kodin seinillä.  Parvekkeen tiilinen päätyseinä on dramaattisen musta ja tiilien ladonta luo mielenkiintoisen yksityiskohdan tilaan.


This home located in Melbourne is decorated with modern style. 


Kuvat: Lucy Feagins
Koti Puolassa - A Home in Poland


Tämä Varsovassa sijaitseva 56 neliöinen koti sijaitsee kaupungin sydämessä ja se on sisustettu valoisaksi ja moderniksi kaupunkikodiksi.  Kodin mittavassa kunnostuksessa muokattiin tilajärjestystä, otettiin esille vanha tiiliseinä ja lattioille asenettiin vanhan talon henkeen sopiva kalanruotoparketti.  Seinien valittiin pääväriksi  valkoinen. Kylpyhuoneen ja eteisen lattiakaakelit olivat aikoinaan tyypillisiä varsovalaisessa kodissa. Sisustuksen yksityiskohdat heijastavat matkustelua rakastavaa omistajaa, kotiin on tuotu etnisiä elementtejä maailmalta.

This private apartment with a surface of 56m2 is located in the heart on Warsaw.  


Koti Amerikassa - A Home in USATämä Coloradossa sijatiseva koti on sisustettu moderniin tyyliin. Erikoisuutena sisustuksessa on betoninen biljardipöytä, joka sopii mainiosti moderniin kotiin.

This house situated in Colorado is decorated with a contemporary style. 
0 comments:

Post a Comment

 
Top