Kotimaisen Nerokon toimintaideana on yhdistää koirat, laadukkaat, kestävät ja käytännölliset tuotteet, kotimaisuus, muotoilu ja kotien sisustukset.  Kannattaa käydä yrityksen kotisivuilla kurkkaamassa miten ovat siinä onnistuneet.
Sain muutaman tuotteen sieltä testattavaksi ja ne ovat mielestäni laadukkaita ja sopivat muotokielensä puolesta todella hyvin yhdistettäväksi moderniin sisustukseen.  Testasin tuotteet kesäkodissamme ja mainiosti ne sopivat myös tänne, kuten alla olevasta kuvasarjastakin näkyy.  
Koiranpeti toimii nukkumapaikan lisäksi samalla vaikkapa istuimena tai ikkunan vierelle asetettuna mainiona paikkana seurata pihan tapahtumia.  Ruoka-alustaa meillä ei ennen ole ollutkaan.  Se säästää lattiapintaa ja on varsinkin laminaattilattian omistaville oiva idea. Kulho toimi meillä vesikippona, koirillemme riittää ruokakippoina pienemmät astiat.
Yrityksen kaikki tuotteet löytyvät tietysti Nerokon omasta nettiputiikista.  Blogin lukijat saavat sieltä 15% alennuksen koodilla YELLOW 31.8.2013 asti.


Tämä on sponsoroitu artikkeli.


0 comments:

Post a Comment

 
Top