Omaa kotiansa esitteleviä blogistejahan on nykyään pilvin pimein ja ihmettelenkin usein sitä, miten he ehtivät ja jaksavat pitää kotinsa aina tiptop-kunnossa.  Kuvien ottamiseen, kuvakohteen stailaamiseen ja blogijutun tekemiseen saattaa kulua kokonainen päivä, kuten eräs ruotsalainen blogisti kirjoitti (oli leiponut, etsinyt sopivat astiat, käsitellyt kuvat jne.), ja vielä siivoamiset päälle...
Tässä pari mainiota linkkiä siitä, miten asiat saattavat todellisuudessa olla.  Weekdaycarnival-blogissa on mainio "reality check" l. kodit normaalikunnossa ja tässä sitten blogistin oma koti siivottuna ja stailattuna.  
Blogeissa on meneillään toinenkin mielenkiintoinen juttu: Things I'm afraid to tell you.  Blogimaailmassahan kaikki tuntuu olevan hyvin ja hienosti. Onhan se toki selvää, että jokainen haluaan antaa blogissaan käyville positiivisen käyntikokemuksen, mutta elämä ei ole niin siloista kenelläkään miltä se ulospäin saattaa näyttää.  Tätä ajatusta vasten syntyi idea tuosta postausteemasta l. kerrotaan todellisuudesta "kiiltokuvan" takana.   Asiaan voi käydä perehtymässä mainiossa Creature Comforts-blogissa.  Sieltä löytyy pitkä luettelo tähän ideaan mukaan lähteneistä blogeista.


Tälle päivälle löytyi kolme mielenkiintoista juttua.  Mukavia katseluhetkiä!


Asuntovaunuelämää

Tässä mielenkiintoinen sisustusidea asuntovaunuun. Sisustussuunnittelija Rachel Horn sisusti 1969 Airstream asuntovaununsa marokkolaiseen tunnelmaan.  

Interior Designer Rachel Horn decorates her 1969 Airstream with a Moroccan theme.


Persoonallinen koti

Taitelija Francis Upritchardin ja huonekalusuunnittelija Martino Gamperin persoonallinen koti Lontoossa. Ulko-ovessa on todella selkeästi ilmoitettu kiitos ei mainoksille!

Artist Francis Upritchard's and furniture designer Martino Gamper's interesting home in London.
Sisustuskuvia

Ruotsalaisen valokuvaaja Idha Lindhagin kauniita sisustuskuvia.  Mainio idea nuo oksassa roikkuvat valaisimet!

Photographer Idha Lindhag's stylish interior photos.0 comments:

Post a Comment

 
Top