Pitää täälläkin osallistua vähän lauantain "häähypetykseen" ja laittaa muutama kuninkaalliseen henkeen sopiva sisustuskuva näytille. Nämä ihanat ranskalaiset sisustukset löytyivät E-magDECO-lehdestä. Kulunutta maalaisromantiikkaa ihailevien ehdoton käyntikohde!

Häähumusta ei täällä meilläkään ole voinut välttyä ja valitettavasti pitää tunnustaa, että meikäläiselläkin meni tässä yksi yö hieman myöhään katsoessani Ruotsin televisiosta sulhasesta kertovaa ohjelmaa. Lauantaille pitää tietenkin varustautua asianmukaisesti Prisessakakuin, ruususervetein ja kaapin perukoilta esiin kaivetuin kultareunaisin kahvikupein ja virittäytyä kuninkaalliseen häätunnelmaan. Äitini ja tätini katsoivat aikoinaan Silvian ja Kaarle Kustaan häät hatut päässä. Hieman sitä silloin nuorena ihmetteli...Täytynee kuitenkin jatkaa näitä suvun perinteitä nimimerkillä elämässä pitää olla aina huumoria mukana:) Näin sitä vanhetessaan viisastuu!

Makuuhuoneen Trompe l'oiel seinämaalaukset ovat aivan ihanat. Kun ei ole maalaustaitoja, voisi tehdä oikeista värkeistä installaation seinälle: vanhat lintukirjat ja pihalta kerätyt risut kierrätykseen.

Beautiful interiors from the E-mag-DECO.

0 comments:

Post a Comment

 
Top